Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tetszenek a koponyás...

Hogy tetszenek a koponyás rajzaim?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, és nagyon szeretnék fejlődni rajz terén, ezért kérek véleményt.Sajnos rajztanárhoz nincs lehetőségem járni, ezért aki ért hozzá, annak nagyon megköszönném a kritikáit. Tudnék ezzel később is foglalkozni, megélhetési szinten? Jöhet kemény kritika is, csak azt légyszi normális hangnemben. Köszönöm :)

[link]

[link]

2013. dec. 20. 18:28
 1/6 piriiiiii ***** válasza:
100%

Szép, csak nem tartalmas. Nem mondanám művészetnek. Ahhoz feljődnie kellene a gondolataidnak is. Egy művésziskolában az ilyet nem fogadják el...

Ha koponyát rajzolsz, csak a koponyát rajzold, és értsd meg mellé, hogy mit is rajzolsz... micsoda pompás természeti csodát, micsoda hihetetlen erőt és védelmet. A koponyában semmi sincs véletlenül, mindennek feladata van, minden apró csontocskának. Maga a természet alkotta, s úgy vélem, ennél nincsen nagyobb szó.

Ha ezzel szeretnél foglalkozni, nőnie és gyarapodnia, érnie kell az üzenetnek is, amit át akarsz adni, ki akarsz fejezni. És minden nap, isméltem, MINDEN nap rajzolnod kell.

2013. dec. 20. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm szépen :)
2013. dec. 20. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Megélhetési szint attól függ hogy mennyire leszel szerencsés és mennyire emeled profi szintre a tudásod.Kézi rajz terén a piac szörnyen telített.

Ellenben nekem tetszenek,de még van hova fejlődnöd.De az irány már jó !

2013. dec. 20. 18:50
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi, igyekezni fogok :)
2013. dec. 20. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép, de a mondandója nem jön át igazán. Nem is tudom, hogy van-e mondandója. A koponyát koponyaként kell megrajzolnod. Semmi extra. Ahogy az anyatermészet megalkotta. Művészeti suliban ezt nem fogadják el.

Semmiképpen ne építs rá, nem fogsz tudni megélni belőle, a piac (főleg a kézirajzos) tele van, minden második kislány grafikus akar lenni. Hobbi szinten én is rajzolok, de nem ebből élnék meg. Ne építs álmokra!

2013. dec. 20. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Kézi rajzos igen nagyon tele van.

Aki meg nem kézzel dolgozik és elakar állni egy céghez,kell programozói tudás stb. :)

2013. dec. 20. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!