Jók lettek a rajzaim ahhoz képest hogy tíz éves vagyok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
Gondolom ezek is a Te rajzaid,eléggé "egyformák",mármint stílusra,de ezek sem jók sajnos.
hát igazából nem tudom hogy értékeljem mert még csak 10 vagy, persze később ennél már sokkal jobbakat fogsz rajzolni ha gyakorolsz, nézed mások hogy csinálják stb.
a negatív kritikát meg fogadd el, nem azért írják az emberek, hogy szekáljanak, kérted mások véleményét, ők őszintén válasszoltak, leírták a véleményüket, ha nekik nem tetszik tartsd tiszteletbe és ne írj olyanokat hogy te meg úgy rajzolsz mint egy 5 éves, ha semmit se tudsz az illetőről, amúgy meg a negatív kritika segít, hogy jobb legyél, hiszen, ha rávilágítanak a hibáidra, ki tudod javítani azokat és később jobban rajzolsz
Utolsó előtti!
Jólvanna,nem láttam! xD
Amúgy az utolsónak teljesen igaza van!
Személy szerint engem nem köt le hány oklevelet kaptál, ez akkor sem jó. Mármint a magatartásod. Ha csiszolnál némit a stílusodon akkor az emberek is más szemmel néznének mint a munkáidra, mint terád.
OFF: Csak engem lep meg, hány 8-10 éves internethuszár járja a világhálót magamutogatás céljából?
Ezek a rajzok értékelhetetlenek, mert kitalált mesefigurákat ábrázolnak. De nem tudjuk, hogy rajzolsz kutyát, lovat, embert, csendéletet. Olyan rajzaid nincsenek? Olyat tölts föl, és akkor majd megmondom!
És színes képeket is, hogy lássuk, milyen a színlátásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!