Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Jók lettek a rajzaim ahhoz...

Predators máté kérdése:

Jók lettek a rajzaim ahhoz képest hogy tíz éves vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

jók????

2013. máj. 19. 09:33
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
100%

hali, ne haragudj de nekem nem tetszenek. Személy szerint tudok rajzolni, képzőművészetire jártam, tudom elemezni a rajzokat, képeket. Ez nem jó, a fejük nagyon nagy, az egyiken túl hosszú a kéz. ajánlom úgy rajzolj, hogy van egy eredeti kép, és megpróbálod azt pontosan másolni.

Ha meg hisztizel, mert nem tetszenek a válaszok, akkor inkább ne is rajzolj. Ez a viselkedés nem ebbe a szakmába való.

2013. máj. 19. 11:59
 12/37 anonim ***** válasza:
49%
Igazából azt szeretném még írni, hogy kicsit védjelek téged: a művészetet nem lehet tanulni, azaz ember szívéből jön csak úgy. Nem egy tudomány, mint a matek vagy fizika, hogy szigorú szabályok öveznék. A művészet az aktuális lelki állapotod megörökítése, ami ígyis-úgyis valaki számára értékes lesz. Mondjuk nem 10 millió ember fogja értékelni, hanem a gyerekeid és unokáid például. Szerintem pont ez a terület, amiben nem szabad mások véleményét megfogadni, mert akkor valaki más gondolatait viszed be az alkotásodba a sajátaid helyett.
2013. máj. 19. 12:34
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a rajzok tényleg nem ütik meg még egy tíz éves színvonalát sem...Bár gondolom jössz azzal az óvodás dumával, hogy "csak irigyek vagytok". Tényleg minek kérdezel ha nem bírod a negatív kritikát? Ha tényleg komolyan akarsz a rajzolással foglalkozni, akkor inkább tanulj, járj szakkörre stb.

Az utolsónak pedig: A művészeteket épphogy KELL tanulni. Nem úgy lesz valakiből zongorista aki több százak előtt lép fel, hogy azt sem tudja mi van a zongorában, a nagy festők sem úgy lettek híresek, hogy valami óvodás szintűt odapancsoltak a lapra... Az emberek anatómiáját igenis szabályok övezik (már ha nem karikatúráról vagy szürrealista művekről beszélünk).

Először tanulni kell, hogy aztán alkothass!

2013. máj. 19. 16:53
 14/37 A kérdező kommentje:
am meg tele vagyok oklevéler
2013. máj. 19. 20:09
 15/37 anonim válasza:
100%
Még bőven van mit javítani ezen. Nem megsérteni akarlak de szerintem nem ez a te asztalod
2013. máj. 19. 20:43
 16/37 anonim válasza:
100%
Lehet de akkor a többiekének nagyon rosszul kellett sikerülniük.
2013. máj. 19. 20:45
 17/37 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem azok a kisállatos-szörnyikések tök jók!!:) Amúgy én látok benne valamit, szóval ne add fel!!:) Rajzolj még és fejleszd magad!!:)
2013. máj. 19. 21:03
 18/37 anonim ***** válasza:
73%
szerintem sem jók bocsi . én nem mondom azt hogy hú de jól rajzolok mert:nem ,de azért 10 évesen ennél már jobb rajzokat készítettem szerintem sok-sok gyakorlással pár év alatt sokat fejlődhetsz . gyakorlás kérdése az egész. hajrá!
2013. máj. 19. 21:16
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

A rajzaiddal nincs baj 10 évesen, sokat fogsz még fejlődni, ha sokat gyakorolsz.

Inkább arra eddz, hogy fogadd normálisan a negatív kritikát.

Ha azt írod valakinek, hogy csak irigy, meg ő úgy rajzol, mint egy 5 éves, akkor csak szánalmasnak fogsz tűnni az emberek szemében, főleg úgy, hogy nem is láttad a rajzait.

17/L

2013. máj. 19. 22:36
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem jók.

Én már oviban jobban rajzoltam,és a csoporttársaim is.

Nem bántásból mondom,de ha ennyire nem bírod a negatív kritikát,akkor inkább hagyd abba,pláne ezeket a szánalmas visszaszólásokat,mert csak nevetségessé teszed magad!

2013. máj. 20. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!