Jók lettek a rajzaim ahhoz képest hogy tíz éves vagyok?
hali, ne haragudj de nekem nem tetszenek. Személy szerint tudok rajzolni, képzőművészetire jártam, tudom elemezni a rajzokat, képeket. Ez nem jó, a fejük nagyon nagy, az egyiken túl hosszú a kéz. ajánlom úgy rajzolj, hogy van egy eredeti kép, és megpróbálod azt pontosan másolni.
Ha meg hisztizel, mert nem tetszenek a válaszok, akkor inkább ne is rajzolj. Ez a viselkedés nem ebbe a szakmába való.
Ezek a rajzok tényleg nem ütik meg még egy tíz éves színvonalát sem...Bár gondolom jössz azzal az óvodás dumával, hogy "csak irigyek vagytok". Tényleg minek kérdezel ha nem bírod a negatív kritikát? Ha tényleg komolyan akarsz a rajzolással foglalkozni, akkor inkább tanulj, járj szakkörre stb.
Az utolsónak pedig: A művészeteket épphogy KELL tanulni. Nem úgy lesz valakiből zongorista aki több százak előtt lép fel, hogy azt sem tudja mi van a zongorában, a nagy festők sem úgy lettek híresek, hogy valami óvodás szintűt odapancsoltak a lapra... Az emberek anatómiáját igenis szabályok övezik (már ha nem karikatúráról vagy szürrealista művekről beszélünk).
Először tanulni kell, hogy aztán alkothass!
A rajzaiddal nincs baj 10 évesen, sokat fogsz még fejlődni, ha sokat gyakorolsz.
Inkább arra eddz, hogy fogadd normálisan a negatív kritikát.
Ha azt írod valakinek, hogy csak irigy, meg ő úgy rajzol, mint egy 5 éves, akkor csak szánalmasnak fogsz tűnni az emberek szemében, főleg úgy, hogy nem is láttad a rajzait.
17/L
Nem jók.
Én már oviban jobban rajzoltam,és a csoporttársaim is.
Nem bántásból mondom,de ha ennyire nem bírod a negatív kritikát,akkor inkább hagyd abba,pláne ezeket a szánalmas visszaszólásokat,mert csak nevetségessé teszed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!