Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen érzéseket, gondolatokat...

Milyen érzéseket, gondolatokat vált ki belőled ez a kép?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 10. 17:23
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy hülyeség! Nyomasztó, igen, de nagyon is értelmes dolog! Nekem inkább olyan érzésem van hogy ez egy menekült, akit így "dobott ki" magából az élet, arctalanul, maga sem látja merre tart. Vissza nem mehet de nincs hova mennie. Sőt a véres kötés nekem még azt is az eszembe juttatja h szándékosan némították el. És így tovább.

Hát tényleg nem egy vidám kép...

2012. dec. 13. 18:28
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát ma sem alszok el sötétben...

Olyan érzés volt ránézni arra a valamire, mint egy pókra (pókfóbiám van). Iszonyat!

2012. dec. 21. 01:58
 13/37 anonim ***** válasza:
Ijesztő, elborzasztó, és nagyon jó.
2012. dec. 28. 16:26
 14/37 anonim ***** válasza:
Én megijedek tőle :S De amúgy tetszik :)
2012. dec. 28. 16:32
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

depresszív, nyomasztó kép.

az égő háttérben a házakkal olyan, mitha a világvége túlélőjét ábrázolná, aki egy kórházból mászott, menekült ki.

vagy ábrázolhat egy olyan személyt is aki bekötött szemmel, fejjel céltalanul bolyong a mai világban, a lényeg csak az, hogy sikerüljön neki túlélnie az életét.

2012. dec. 28. 16:34
 16/37 anonim ***** válasza:

Nyomasztó-kép kedvelőknek a Gyönyörök kertje Pokol táblája az igazi csemege :)

[link]

2012. dec. 28. 18:03
 17/37 anonim ***** válasza:
Hát igen, a jó öreg Hieronymus tudott, az biztos. Kár hogy a képeinek jó részét megsemmisítették.
2012. dec. 28. 18:25
 18/37 anonim válasza:
ijesztő. Olyan nem is tudom... földönfutóvá vált ember.
2013. jan. 12. 22:55
 19/37 anonim ***** válasza:

A kilátástalanságot és a nyomort.

De ez talán annak következménye, hogy az ember feje, szeme be van kötve.Szó szerint sötétben tapogatózik, ezért is, nem látja a kiutat ebből a pokolból.

Eléggé sokat mondó kép.

Ezeknél a képeknél nem azt kell nézni, hogy szép-e vagy csúnya.Hanem a művészi mondanivalóra kell ráérezni.Egy ilyen kép nem is azt acélt szolgálja, hogy gyönyörködjön a néző...

2013. jan. 28. 20:02
 20/37 anonim ***** válasza:

Nagyon jó!Ami Libabőrt okoz arról tudhatod hogy a te stílusod!Ez szerintem igaz zenére,képre,beszédre,versre,filmre,olvasmányra egyszóval mindenre.És én egész beleborzongtam a képbe.Pont olyan stílust ábrázol mint amilyen az enyém.

A titokzatosság,enyhén balladai homájra emlékeztető titokzatosság és elgondolkodtatás.Olyan megfoghatatlan és érezni benne a metaforikus üzenetet.

2013. jan. 28. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!