Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ki zárni ezeket a gondolatokat, érzéseket és erősíteni magamban hogy lehet ebből nem lesz semmi?
Alapjában a féltékenységet kell kiirtani. Ez nagyon egyszerű, csak rá kell jönni, hogy egy tök fölösleges érzelemnek hazudott valami, ami azon kívül, hogy idegesítsen semmi másra nem jó. Belőlem a szikrája is hiányzik, öt éve vagyok együtt a barátnőmmel közel 10 éve ismerjük egymást és ezalatt a két kezem kevés lenne, hogy megszámoljam hányan próbálták becserkészni.
Mit érek el azzal, hogy féltékeny vagyok? Ha mással akar lenni meg tudom akadályozni nem? Meg akarom akadályozni, ha mással akar lenni? Nem (hiszen ha nem velem akar, akkor már pont halál mindegy). Ha mással van együtt és rájövök, akkor léc van. Ha nem jövök rá, akkor mi történik semmi? Akarom kockáztatni a kapcsolatot azzal, hogy állandóan kutatok utána, vagy lecseszem, mert más pasikkal is szóba áll? Nem. Vannak olyan csajok akivel én szóba állok, esetleg közvetlen a kapcsolatunk, de nem akarok tőlük semmit? Igen.....Ezer meg ezer indokot lehet felhozni, csak meg kell érteni ezeket a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!