Milyen tettekkel lehet erősíteni egy férfiban a szerelmet? És miket kell elkerülnöm, ha nem akarom elveszíteni Őt?
Hülyeség. Nem lehet extra "tetteket" csinálni,és nem lehet elkerülni sem semmit.Olyan vagy amilyen.
Jelentősen nem tudsz változtatni magadon.
A férfi pedig vagy szeret vagy nem.
Ha már szinészkedni akarnál, vagy megjátszani magad,akkor már régen rossz.
értem.
csak ilyen általános dolgokra gondoltam, hogy pl ne veszekedjek feleslegesen, ne hivogassam stb
igen, kicsit félek:( de szerintem nincs rá okom.
És szerintetek mik a jelei ha a férfi szerelmes?:))
ami fontos:legyen szex, hallgasd meg/hagyd békén amikor akarja, ne hisztizz, ne legyél féltékeny :)
amiket kerülj:érzelmi zsarolás, pletykázás, hülyeségekről való beszélgetés, szexmegvonás, okoskodás, hiszti,féltékenykedés,rátelepedés
onnan tudod,hogy szeret, hogy őszinte veled, megbízik benned és hűséges, hogy számíthatsz rá :)
nem a szavak a fontosak, hanem a tettek, szerintem 28/L (férjezett)
Hát nem tudom... Itt elhangzik néhány olyan dolog, ami nekem pont, hogy bejönne.
Féltékenykedés.. valamilyen szinten én örülnék neki, mert tudom, hogy szeret és megőrül értem. Én imádnám, ha "rámtelepedne" valaki és a hülyeségekről való beszélgetés is bejön, mert én ilyen idióta vagyok. Ilyen Alekosz 2, hogy órákig tudok beszélni a semmiről. :D
A szavak is fontosak.. nem csak a tettek. :)
Küldd el sörözni a haverjaival :D komolyan.
Isten ajándékának fog tartani, hogy nem morogsz vele míg a haverjaitól azt hallgatja, hogy "az asszony mérges lesz"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!