Most mit tegyek? Van okom félni? Totál kiakadtam, nagyon félek. Nem akarom elveszíteni, szeretem.
1hónapja járok a pasimmal, 18vagyok ő20.
a barátnőjével előttem 1hónapja szakítottak, a csaj megcsalta... nem szerették 1mást.
a barátom letörölte közösségi oldalrol msnről, stb
erre meséli barátom hogy ma bejelölte közösségi oldalon a csaj, de nem igazolt vissza neki. tényleg nincs az ismerősei közt, megnéztem.
és mondja hogy irt neki a kiscsaj 2perce smst, hogy furdalja a történtek miatt a lelkiismeret, ezért jelölte be és békülni akar.
Én kezdek belezúgni a srácba, és nagyon félek, hogy visszamegy a csajhoz vagy a kiscsaj bekavar nekünk. És elveszítem, bízni akarok benne. De 2pasim már átvágott igy. mit tegyek?
Elhiszem, hogy félsz, de az jó jel, hogy a barátod elmondta, hogy a csaj megint próbálkozik nála, ez azt jelenti, hogy őszinte veled és nem csinált, vagy nem tervez semmi olyasmit, ami miatt titkolóznia kéne.
Ha nem untatlak, leírom a saját példámat: Mielőtt a párommal összejöttünk, kb. 3 hónapig volt egy barátnője, de ezidő alatt kétszer is szakítottak, mert a csaj nem tudott dönteni a párom és egy másik pasi között.
A végleges szakításuk után kb. egy hónap múlva jöttünk össze, rá úgy három hónapra bepróbálkozott a lány telefonon, személyesen, mindenhogy, hogy visszaszerezze a páromat. Én is ismertem a csajt, néha össze is futottunk, de semmit nem mondtam neki, kedvesen viselkedtem vele, tudtam, hogy nem vetélytárs, megbíztam a páromban (ő is elmesélte a lány összes próbálkozását). Kellett vagy egy éve, hogy belenyugodjon, hogy nincs esélye. Azóta már eltelt egy-két év, mi összeházasodtunk a párommal, a lány eltűnt az életünkből, neki is van már párja.
Egy jó igazán jó kapcsolatot nem tudnak kikezdeni mindenféle bepróbálkozó exek. :)
köszönöm. ok boldogságot nektek ex mentesen:)
hát nemtudom milesz:S
értem...
jaj nekemis pont most kell szerelmesnek lennem:(
nemtudom bizhatok-e benne nem akarok pofára esni
aztmondta nem reagál az smsre, és nem engedi hogy közénk álljon a lány. ha nem áll le elküldi ismét de tuti keményebben mint szakitásukkor és lehet számot cserél. de nemkell félnem, mert bízhatok benne és fontosabb vagyok neki minthogy hazudjon nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!