1/37 anonim válasza:
Ez nagyon jó! Ilyen poszt-apokaliptikus hangulata van szerintem, és én nagyon szeretek minden ilyesmi dolgot :D Azt azért nem mondanám, hogy jókedvem lett a kép láttán, mert nagyon nyomasztó az egész.
Ki csinálta egyébként? Szívesen megnézném több képét is.
3/37 anonim válasza:
Közben rájöttem, Zdzisław Beksiński, a többi képe is nagyon tetszik!
4/37 anonim válasza:
Jézusom, engem megijeszt. Elvont, beteges, kihalt és nyomasztó.
Maga a kidolgozása tetszik, ha valami más stílusban, vidámabb képet csinálna a mű készítője, biztosan tetszene.
5/37 anonim válasza:
3. Igen, mivel a linkben szerepel a neve.
7/37 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! :D
Bírom az ilyen stílusú műveket.
8/37 anonim válasza:
Amúgy ijedtséget,félelmet,elhagyatottságot,eléggé nyomasztó kép,mintha hirtelen mindenki ellened fordulna,senki sem értene,és csak bolyongsz megtörve,céltalanul a nagyvilágban,ami szépen lassan,de biztosan felemészti önmagát.
9/37 anonim válasza:
Felkavaró.
Azon kaptam magam, hogy inkább a kép tetejét, a hátteret nézem, és nem a figurát a középpontban. Mintha nem is akarnák róla tudomást venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!