Miért nem lehet kötelező olvasmányyokból felmentést kérni?
Figyelt kérdés
kötelező, irodalom, olvasás, szövegművészség,2012. aug. 23. 11:37
1/14 anonim válasza:
Akkor már rögtön az egész sikola alól, nem? Hozzátartozik az általános műveltséghez, és mellesleg semmi bajod nem lesz tőle, ha elolvasod őket és addig sem a neten kockulsz.
2/14 anonim válasza:
Milyen okból kéne felmenteni? Látássérült vagy? Vagy szellemi fogyatékos? Ha nem, akkor miért okoz olyan nagy problémát néhány könyv elolvasása?
3/14 A kérdező kommentje:
Későn jövök mindig haza a gerinc segítő úszásról és nem tudtam mátr olvasni sem este.-
2012. aug. 23. 11:46
4/14 A kérdező kommentje:
Azaz fáradt voltam én.-
2012. aug. 23. 11:47
5/14 anonim válasza:
És egész nyáron, minden nap, egész nap az úszáson vagy?
6/14 anonim válasza:
Sajnálom, hogy egészségügyi problémáid vannak, de a kötelező olvasmányok listájának bárhol utána tudsz nézni, meg tudod kérdezni a tanáraidat és ezeket (mint ahogyan nagyon sokan teszik) tavaszi, őszi, téli és nyári szünetekben is el lehet olvasni.
7/14 anonim válasza:
Tudod, föltalálták a "Kötelezők röviden" típusú könyveket is. Legalább azokat elolvashatnád.
8/14 anonim válasza:
lehet felmentést kérni belőlük de csak akkor ha diszlexiás vagy.. amúgy nem igaz hogy naponta 5 oldalt nem lehet elolvasni akármilyen fáradt vagy...
9/14 anonim válasza:
Én is jártam egészségügyi úszáson,mégis eltudtam olvasni a kötelező könyveket. Olvastam kocsiban, buszon,villamoson,metrón, sőt még wc-és közben is olvastam.
Te csak kifogásokat keresel. Simán ki tudtad volna olvasni az összes könyvet egy nyár alatt. Tévézés és gyakori kérdések helyett is lehet olvasni.
10/14 anonim válasza:
diszlexiás vagyik,és nem jár akkor sem a felmentés.. Attól hogy diszlexiás vagyok,még olvasni tudok. Inkább az írásban akadnak problémák,de az is kiküszöbölhető.
Kérdező..Te simán csak lusta voltál olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!