Nudista strandon kötelező meztelenül lenni vagy lehet hordani fürdőbugyit?
Jövőhét hétvégén megyünk el nyaralni a párommal szegedre és állítólag van ott valami nudista strand a közelébe tervezzük hogy lenézünk oda valamikor. Ott kötelező meztelenül tartózkodni vagy azért lehet rajtam valami?
Én nem vagyok szégyenlős a bikini felsőmet simán ledobom magamról, a párom meg minden áron kiszeretné próbálni és azért én is mennék vele mert lehet megjönne a bátorságom és én is nudiznék de első sorban azért lenne rajtam bugyi legalább. Szerintetek ezt nem néznék rossz szemmel? Csak mert tudok olyan helyet főleg zárt helyet ahol egy részlegen szigorúan veszik a nudizást és ott csak meztelenül lehet tartózkodni. Előre is köszönöm!
Én inkább úgy fogalmaznék hogy illik, de mindig vannak néhányan akik nem veszik le. (Menstuáció, 16-22 éves korosztály, stb. miatt.) De ott az lesz a feltűnő és azt nézik meg, hogy miért nem veszi le, mit akar takargatni.
De én mindenképpen javaslom, hogy próbáld ki, szerintem nem fogod megbánni, mert fantasztikusan felszabadító érzés meztelenül, szabadon mászkálni és fürdeni, elfelejteni a társadalom minden kötöttségét a ruhával együtt.
Ha mindenki meztelen, de te nem, akkor éppen úgy rosszul fogod magad érezni, mintha mindenki ruhában lenne csak te lennél pucér.
Szerintem semmi olyan nincs rajtad, amiből egy nudista strandon ne lenne még 100 másik - vetkőzz le, élvezd a nyarat, a napot, tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!