Mi van ha "elfelejtek" elmenni a szalagavatómra?
Egy csomóan fognak hívni, valószínű igazolatlant is kapsz. És ha egy kicsit is normális az osztályod, akkor az afterpartyról elzavar.
Ha táncolsz is, akkor mindenképp menj el, mert nagy kiszúrás a többiekkel, hiszen ezzel tönkreteszed a koreográfiát.
De most komolyan, mi a bajod a szalagavatóval? Ha nem táncolsz, akkor csak egyszer tíz percig sorba kell állnod, feltűzik a szalagot, aztán mehetsz isten hírével. Tényleg olyan kibírhatatlan?
Nem táncolok, mert olyan a koreográfia hogy Pénteken szalagavató, és még mindig nem tudják eltáncolni rendesen, én időben kiszálltam. Az osztály meg akkora f.aszfejekből áll hogy megérdemelnék. 60% azt várja hogy vége legyen a 4.nek és soha többet ne kelljen találkozni néhány emberrel, na az a ciki azoknak az illetőknek. Természetesen elmegyek, de nagy lebőgés lesz az egész az 100% (nem miattam) De majd röhögök a színpad mögött. Utána meg bulizunk akik jóban vagyunk és ennyi.
Csak kíváncsi voltam hogy ez kötelező e...
Semmi bajod nem lesz.
Nálunk a fél iskola nem jelent meg, elég ciki volt, hogy mondják a neveket és kb. ha minden harmadik-negyedik névnél ment ki valaki a szalagért.
Engem és a többieket sem érdekelte, hogy ki jött el, ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!