A Szalagavatómra oké, hogy kiküldöm a meghívókat mert illik. De mi van a belépőkkel a sportcsarnokba? Azt is nekem illene kifizetnem?
Hát az szuper lesz :-/ Most számolom össze.. 7 meghívó 7x250 Ft=1750Ft
és 14fő 14x600Ft (belépő) =8400Ft
összesen:10150 Ft
okéé.. :/
Igen, így szokás. Akit meghívsz, annak illik állnod a meghívóját és a belépőjét. Illetve nálunk úgy volt, hogy a közeli családtagoknak és a legjobb barátoknak "elintéztük" az ingyen belépést és a távolabbi, de szintén kedves barátoknak kellett csak megvenni a belépőt. Nem tudom, hogy nálatok lehet-e beszélni az alsóbb évfolyamosokkal? Nálunk igen, és megkértük őket, hogy van osztályonként jó néhány fő, akik belépő nélkül jönnének, de mi fogadjuk őket, szóval nem idegenek, csak "V.I.P. vendégek :)".
Próbáljatok beszélni az alsósokkal!
De mire, kik szedik a belépőt?Mire fordítják az összeget, vagy mi ez, én nem értem, hogy minek belépő, ha ti szervezitek, és a ti ismerőseitek jönnek.Azt megértem, hogy biztosan bérlitek a helyet, nade, az meg nem lehet olyan drága, hogy belépőt kelljen fizetni, az egy minimális, előre megbeszélt ár, maximum..
Megírnád ezt, hogy hogy működik?Nagyon kíváncsi vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!