Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A Szalagavatómra oké, hogy...

A Szalagavatómra oké, hogy kiküldöm a meghívókat mert illik. De mi van a belépőkkel a sportcsarnokba? Azt is nekem illene kifizetnem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 18:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát én sem tudom, hogy működik... Az iskola megvette 200 Ft-ért a meghívókat 50 Ft hasznot rakott rá... ez elég sok ha úgy nézzük hogy átlagba fejenként kb 8 meghívó.. 8x50 Ft=400Ft/fő és ez a mi osztályunkkban 27en vannak: 10800 Ft.. ezt szorozva hárommal (mivel 3 osztály van) 32.400 Ft hát nem tudom de lehet nem elég ennyi pénz a bérlésre. Na most van ez a fejenként 600 Ft-os belépő:S Hát most nem részletezem XD hogy átlagban mindenkivel jön kb 9 fő..tegyük fel 9x600 Ft= 5400 ha mindenki befizeti tisztességesen!! ez egy család... a 3 osztály kb. 70 fő.. 70 család.. 70x5400=378.000 Ft ennyi folyik be a belépőből körülbelűl:S Nem tudom mennyi haszna van ebből a sulinak meg a hódos sportcsarnoknak.. de egy nap alatt sok pénz befolyik ott szalagtűző idején.
2009. szept. 23. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk mi fizettük a vendégeknek.
2009. szept. 24. 16:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Nahát, ekkora szemétséget! Mi magunknak vettük meg a meghívókat, semmiféle hasznot nem tett rá az iskola, saját magának o.O, semmi köze nem volt az iskolának hozzá, mert mi csináltattuk..

A szalagavató, meg egy műv.házban volt, de azt hiszem azért sem kellett fizetni, már nem emlékszem..de ez a belépős dolog.nem fér a fejembe..ennyit leakasztani szegény diákról, mikor még nem is dolgozik!

2009. szept. 24. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!