Az természetes, hogy ha valami bezavar a napi rutinba, akkor elfelejtek dolgokat?
Figyelt kérdés
Például ma láttam, hogy tele van a szemetes, és levittem a szemeteszsákot, mikor elmentem otthonról (általában nem kell levinni, mert nincs sok szemét). Aztán munkában jutott eszembe, hogy reggeli után nem mostam fogat, nem zártam be a szobám ajtaját, és reggel bekapcsolt fűtést úgy felejtettem, és jó meleg lett és jó nagy lesz a gázszámla is...
Az ilyen természetes dolog, vagy ideje felkeresnek vele egy orvost? (22/F)
2011. dec. 1. 17:24
1/2 anonim válasza:
Inkább próbálkozz gyógynövényekkel, a Gingko Biloba pl. nagyon hatásos tud lenni. Ez még nem az a kategória, amivel orvoshoz kéne rohanni, de ha téged az nyugtatna meg ...
2/2 anonim válasza:
egyáltalán nem normális. pont az lenne a normális, hogy belezavarnak dolgok a napi rutinba, mert nem vagyunk gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!