Milyen természetes anyaggal, nyugtatóval, vagy egyébbel lehet elfojtani az érzelmeket és a pszichés működést?
Az a baj, hogy szerintem kezdődő glaukómiás vagyok a depresszióm miatt, amivel persze nem voltam orvosnál. És roh@adtul félek, hogy most pszichológushoz kerülök.
Ez az alapbajom most.
Már megint fáj a fejem, az idegeskedéstől:(.
Nem tudom már azt se, mit szeretnék.
Szerintem nagyon finoman bipoláris lehetek. A mániás szakasza ku@rva jó volt, sőt a depressziós se volt annyira rossz, csak furának tartottak.De most már kezdek megzakkanni:(.Félek:(.
Most is mindjárt beveszek egy nyugtatót, de már nincs sok.Van citromfűm.
Össze vissza írsz marhaságot. A glaukóma zöldhályog a szemen. Köze nincsen a pszichés státuszhoz.
A bipoláris zavart csak pszichiáter állíthatja fel..
Ha nem kamu a kérdésed, akkor pszichiáterhez kell fordulni nem ide írogatni.
Fogadjam el, hogy meg vagyok zakkanva? :D :D Hát, én már régen elfogadtam, hogy nem vagyok normális. De azért az állandó szenvedés kicsit megvisel. Nagyon utálok élni. Tényleg legjobb lesz meghalni :(. Elegem van mindenből. Annyira semmi értelme sincs tovább csinálni.
Ti sem adtok normális választ :(. Elegem van :(.
Szóval ez ilyen szar marad. Akkor felvágom az ereim, és mindjárt megoldódik a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!