A gólyatáborban miért kötelező inni? Csak én nem tartom ezt poénosnak?
Nincs bulizás alkohol nélkül, de nem muszáj a sárga földig leinnod magad.
Én mindig annyit iszok hogy hazatudjak menni a saját lábamon.Ha már érzem a bódulást akkor leállok azonnal.
Én magam részéről nem ittam egy korty alkoholt se, mégis jól elvoltam.
Én legalább emlékeztem arra, hogy mi történt ott, a legtöbbnek meg csak homályos benyomásai voltak. Magam részéről én is egy állatságnak tartom ezt, hogy ha összegyűlünk, az semmi másról nem szól, csak össznépi fetrengésről (és nem, nem normális iszogatunk, hanem b@sszunk be a legrövidebb idő alatt a fő irányelv...)
Én nem voltam gólyatáborban, mert nem érzem jól magam olyan társaságban, akik csak alkohollal tudnak kikapcsolódni. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy emiatt hátránnyal indultam volna a suliban. Olyanokkal barátkoztam össze, akik szintén nem voltak gólyatáborban hasonló okokból, így nem érzem úgy, hogy én kilógnék a sorból, amiért nem szeretem leinni magam.
Egyébként eléggé sajnálom az első válaszolót, aki szerint alkohol nélkül nincs buli.
Akkor ne menj a táborba. Ne haragudj, én sem vagyok alkoholista, sőt, alig iszok, de még engem is lehangolt a gólyatáborban az olyan alak, aki egész hétvégén ásványvizezett, meg "fúúúj, undorító, te részeg vagy".
Az ilyen ne menjen gólyatáborba, nem marad le semmiről.
Nem kell persze hányásban ébredni, fetrengeni, de nem hiszem el, hogy egy gólyatáborban legalább egy kicsit ne tudna felönteni a garatra az ember.
Ha még ennyi sem megy, ne menj el. Pénzkidobás lenne csak.
"Akkor ne menj a táborba. Ne haragudj, én sem vagyok alkoholista, sőt, alig iszok, de még engem is lehangolt a gólyatáborban az olyan alak, aki egész hétvégén ásványvizezett, meg "fúúúj, undorító, te részeg vagy".
Hát nem tudom, amikor egy részeg idióta elkezd verekedni mindenkivel, vagy összehányja az ember sporttáskáját, vagy lehugyoz valamit, akkor valahogy nem nagyon tudok másra gondolni. Nehogy már én legyek a rosszfiú, mert undorítónak tartom ezeket! És azt se mondd, hogy egy gólyatáborban ilyen nem fordul elő. Én nem azért utálom, mert sznoboskodnék, hanem azért, mert a részegség egyszerűen undorító számomra.
Az ilyen ne menjen gólyatáborba, nem marad le semmiről. "
Mindenesetre állítólag nehezebben illeszkedik be.
"Nem kell persze hányásban ébredni, fetrengeni, de nem hiszem el, hogy egy gólyatáborban legalább egy kicsit ne tudna felönteni a garatra az ember. "
Tudod, én meg az olyan embereket utálom, akik nem bírják felfogni, hogy én nem akarok inni és egyszerűen nem hagynak békén, hanem már félig részegen beleböffentik az arcomba, hogy "DE IGYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! NE LEGYÉL MÁR ANTIPARTCIARC!!!". Én ilyenkor csak annyit várok, hogy békén hagyjanak és ne az én ágyamat hányják össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!