A gólyatáborban miért kötelező inni? Csak én nem tartom ezt poénosnak?
"Egyébként ez, hogy mindenki leszarja, ez nem teljesen igaz, mert ha nem csinálod meg az akadálypályát, ami szintén ivós, akkor veszít a csapatod."
Aha, én is ezt hallottam. Amikor ezt meghallottam a barátomtól, már rögtön tudtam, hogy nagyon jó, hogy nem mentem. A f*sznak kell, hogy most azért utáljon meg egy csapat, mert én nem vagyok hajlandó inni..
Szia!
Igaz már egy éve kérdezted-és végül nem mentél el a gólyatáborba-, most én filózok ugyanezen. Bár ilyen emberekbe botlanék mint Te, kedves kérdező! Voltam már gólyatáborban ami szinte csak a piálásról szólt, nem is tudtam barátkozni senkivel. Most szakot váltok és a másik egyetem gólyatáborába még nem tudom hogy elmenjek-e. Részeg állatok, partyarcok nekem sem a stílusom, de az, hogy gt nélkül is lehet barátkozni... nem tudom... nekem még azzal sem sikerült. Remélem ez a másik helyen máshogy lesz. Azóta megtaláltad a saját nemivós társaságodat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!