Hogyan kezdjek el magamtól, a saját fantáziámból rajzolni?
Úgy érzem, és már mások is mondták, hogy ideje leszoknom másolásról. Legalább 3 évet "vett el az életemből" (amit persze nem bántam meg), hogy pontosan megtanuljak másolni. El jött az ideje, hogy átlépjek a következő szintre.
Sokan mondták már, hogy már igazán elkezdhetnék valami művészértékűt alkotni (ha nem is művészit,akkor magamtól, fejből rajzolni), pl.: a rajztanárom, a gyakori-kérdéseken lévők, barátaim, tehát mind mind akik valóban értenek hozzá-ezt akarom mondani :D.
Rajzot mutatok,ha nagyon muszáj, de nem érzem szükségét(csak hogy meggyőzzelek róla titeket, vagy épp ti hogy még gyakoroljak mert ez nem jó egyáltalán :P). [link]
Néhány tippet várok, miképpen lehet fejből rajzolni. Nem tudom hol jó ezt elkezdeni, én egyenlőre ezen a területen gondolkodok-legalább is ami mindenképpen szükséges lenne per pillanat:
-ember ábrázolás-ruhával, vagy akt
-helyszínek, "díszletek"
-részletes tárgyak
várom a tippeket!
15/F
U.I.: ne kérdezősködjetek ha nem gond( ilyen offokra gondolok), ha csak az nem függ össze a kérdéssel, vagy a mondanivalóddal. Számítok rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!