Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan kezdjek el magamtól, a...

Hogyan kezdjek el magamtól, a saját fantáziámból rajzolni?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, és már mások is mondták, hogy ideje leszoknom másolásról. Legalább 3 évet "vett el az életemből" (amit persze nem bántam meg), hogy pontosan megtanuljak másolni. El jött az ideje, hogy átlépjek a következő szintre.

Sokan mondták már, hogy már igazán elkezdhetnék valami művészértékűt alkotni (ha nem is művészit,akkor magamtól, fejből rajzolni), pl.: a rajztanárom, a gyakori-kérdéseken lévők, barátaim, tehát mind mind akik valóban értenek hozzá-ezt akarom mondani :D.

Rajzot mutatok,ha nagyon muszáj, de nem érzem szükségét(csak hogy meggyőzzelek róla titeket, vagy épp ti hogy még gyakoroljak mert ez nem jó egyáltalán :P). [link]

Néhány tippet várok, miképpen lehet fejből rajzolni. Nem tudom hol jó ezt elkezdeni, én egyenlőre ezen a területen gondolkodok-legalább is ami mindenképpen szükséges lenne per pillanat:

-ember ábrázolás-ruhával, vagy akt

-helyszínek, "díszletek"

-részletes tárgyak

várom a tippeket!

15/F

U.I.: ne kérdezősködjetek ha nem gond( ilyen offokra gondolok), ha csak az nem függ össze a kérdéssel, vagy a mondanivalóddal. Számítok rád!

2011. aug. 22. 21:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlen baj ha csak másolni tudsz sőt sok művész nem is tud fejből mivel nincs mindenkinek fotografikus memóriája például ha lerajzolsz egy élő embert az is másolásnak számít nem? ez nem rossz valakinek csak így megy és ? attól még lehetsz nagy művész hogy azt rajzolod/fested amit szemeddel látsz szerinted a tájképeket hogyan festik sok esetben? kimennek a természetbe és amit látnak lefestik ez ugyanaz kb szóval ne aggódj te ez vagy kész.
2016. jún. 16. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!