Mi a fontosabb, az, hogy valaki kitaláljon egy frankó aláírást a rajzaira, vagy, hogy arra koncentráljon, hogy rendesen megtanuljon rajzolni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 00:46
2/5 A kérdező kommentje:
Remélem, ez csak irónia.
2011. okt. 27. 01:04
3/5 anonim válasza:
Akkor miért teszel fel ilyen lüke kérdést?
4/5 King of Reptoids válasza:
Tanulja meg eladni a fírkálmányait.
5/5 A kérdező kommentje:
Mert összevitatkoztam valakivel, aki szerint mindegy, hogy rajzol, ha szignó van a képén. Viszont, ha bénán, azt nem tudja eladni, mert a legtöbb vevő szeret a fotorealisztikus rajzokat. (Itt jön be King of Reptoids igaza) Ha béna vagyok, akkor senki nem fogja megvenni rajzomat, akármilyen fazza aláírásom van. Ha jó vagyok, de csak simán aláírom, hogy "Tóth", lehet, hogy hamarabb találok vevőt. De ha persze kiállításra készítek képet, akkor jöhet a szignó.
Egyébként a Betty Edwards könyvben van írva, hogy kell a szignó, de szerintem aki(csak )abból tanul rajzolni, nem kiállításra szánja a rajzait, tehát nem az a fontos, hogy írja alá.
2011. okt. 27. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!