Miért szerettek rajzolni és mit?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 11:50
1/7 anonim válasza:
Azért, mert így tudom kifejezni magam. elég bonyolult lenne leírni ide. Elvont dolgokat rajzolok :)
2/7 anonim válasza:
Miért szeretek? Me idegesítek vele másokat.
De hogy mit? Péniszeket mások füzetébe.
3/7 anonim válasza:
Inkább festeni szoktam, de néha rajzolni is, saját magamat tükrözöm vissza benne, ahogy egyébként mindenki más is (akarva-akaratlan).
Főleg fantasy világokat és arcokat, vagy álomszerű képeket.
4/7 anonim válasza:
Miért? Nem is tudom. Jól esik maga a mozdulatsor. És mit? Kidolgozott, színes manga képeket, állatokat, nagyon ritkán álomszerű dolgokat.
5/7 anonim válasza:
Mert lefoglal, kikapcsol, szeretem. Ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Leginkább portrékat szoktam.
6/7 anonim válasza:
megnyugtat
mit: batman - gonoszokat, art-deco ember és állatfigurákat, japán fametszetekr emlékeztető figurákat, szürrealista képeket, és általában mindent..
7/7 anonim válasza:
Unalmas értekezleteken geometriai ábrákat, műszaki szerkezeteket vagy térképeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!