Hogyan kell így rajzolni? Mi a neve?
van egy élő személy pl. az anyukám és Őt lerajzolom mintha mesefigura lenne. Őszintén szólva képregényként akarom megrajzolni egy történetet az anyukámmal és szeretném, ha felismerhető lenne rajta, de mégis olyan mesés kinézetű (pl. Garfield-stílus) Hogyan kell úgy megrajzolni az arcokat? Portrékat úgy ahogy tudok, kb. 90%-os hasonlósággal rajzolni (a végén mindig tudom hol rontottam el). linkeket küldhetnétek, mert én nem tudom hogyan keressem.
nagyon szépen köszönöm
köszönöm:)))))))!!!!!!!!!
és már elég öreg vagyok, 19 rongyos év van a hátam mögött, de külsőleg 13-nak nézek ki és kb. úgy is viselkedem, amiért sokan drogosnak mondanak, de nem baj
Hát gyakorlatilag annyi, hogy nem árnyékolsz, csak jellemző vonalakat húzol, karakteres részleteket. Furcsa tipp, hogy fogsz egy átlátszó lapot, celofánszerű akármit, az alak elé tartod és azt húzod meg filccel, amit élnek vélsz.
Én is 19. =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!