Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Introvertáltként nehéz belejön...

Introvertáltként nehéz belejönni a koncertezésbe? Van itt olyan introvertált (rock)zenész, aki megpróbálta, és megbánta / nem bánta meg?

Figyelt kérdés
jan. 3. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég so híres zenész introvertált - az introvertált ugyanis NEM azt jelenti, hogy gátlásos!
jan. 3. 18:12
 2/4 A kérdező kommentje:
De én gátlásos vagyok :D
jan. 3. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írd azt, hogy gátlásos vagy, ne azt, hogy introvertált, mert az mást jelent. Igen, ha nehezen nyílsz meg mások előtt, akkor elég nehezen elképzelhető, hogy akárcsak néhány ember előtt előadj.
jan. 3. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem szeretem azokat az embereket, akik az introvertált kifejezéssel takarják le az egyéb lelki eredetű dolgaikat.

Az, hogy valaki introvertált nem degenerált, ahogyan sokan félreértik ezt a fogalmat..., ugyanúgy tud kommunikálni, csak más igényekkel, ugyanis leszívja az energiáját a nagyobb tömeg. Jobban szeretik a kisebb pár fős vagy négyszemközti társaságot.

Jómagam 96%-os introvertált vagyok, ám ha előadni kell bármit. Pl új projektet felvázolni a népnek meeting keretén belül stb. Ugyanúgy kiállok s kinyitom a számat, annyi, hogy utána nekem kell idő mire visszatöltődök energiaszintben s addig hagyjon mindenki egyedül.

Ez az energiaszint/feltöltődés dolog ezen a téren közel sem olyan dolog, mint a gátlás.

A gátlásodat pedig orvosolni lehet, de első sorban fejben kell rendet tenni.

S gyakorolni, fokozatosan teret adni, több ember előtt szerepelni.

A gátlások helyszíntől s tömeg létszámtól függetlenül jelen vannak végig veled, ha pedig kezeled, akkor nem kísér végig, ezzel ellentétben az introvertáltságnak teret és időt kell alakítani, szabályozni, hogy ne legyél leszívva.

S ezen kívül nem lehet mit tenni ellene, ám a gátlás megoldható.

Tedd magad rendben lélekben, fejben s nem lesz gondod.

jan. 6. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!