Introvertáltkènt milyen szakmákat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Villamosvezető, könyvtáros, könyvelő (home office-ban) amik eszembe jutnak, de azért a fizetés sem utolsó szempont.júl. 23. 12:00
2/11 anonim válasza:
Szerintem azt sem tudod, mi az az introvertáltság...
3/11 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor kérlek írd le, mit jelent introvertáltnak lenni. :)
júl. 23. 13:16
4/11 anonim válasza:
Az intro/extravált egy skála. Amire te gondolsz, az aszociális vagy antiszociális. Aszociális az, aki nem nagyon szeret emberek között lenni. Antiszoc az, aki aktívan rühell emberek között lenni. Introvertált meg akár lehet mindig a társaság középpontja is. Csak a feltöltődés, az énidő neki egyedüli. Extravertált az, aki boldog, hogy ő van a középpontban. Introvertált az, aki lehet a középpontban, de buli után este lefekvés előtt neki kell 1-2 óra, amikor nem szólnak hozzá, hanem olvas, egyedül pihen, mert megterhelte az, hogy totál extravertáltként viselkedett. És megsúgom, a munka világában ez nagyon gyakori, hogy 8 órán keresztül csinálsz valamit, ami után ki kell pihenned magad.
5/11 anonim válasza:
#1 Ja, mert egy kérdező típusú antiszocnak pont jó az informatikus meló, ahol minden nap standup meeting van, csapatban kell dolgozni, és minden kávé- és ebédszünet csoportos. :)
6/11 anonim válasza:
daytrader. Soha nem kell emberekkel foglalkoznod, kapcsolatban lépned, stb.
8/11 anonim válasza:
#7 És akkor ha megtanultál olvasni, majd rájössz, hogy pont ezt mondtam, csak még két másik fogalmat is sokkal tömörebben megfogalmaztam. :)
10/11 anonim válasza:
4-es nagyon okos akart lenni, de nem sikerült neki 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!