Ez már élvezhető szintnek számít? (Zongora)
Figyelt kérdés
3 és fél éve játszom, annyi idő alatt tudom, hogy nem kimagaslóan jó, illetve hallom a hibáimat, de mit gondoltok, ez már élvezhetőnek mondható? A darab közepes nehézségűnek mondható, nekem elég nehéz volt megtanulni. (Chopin A moll keringője). Építő jellegű kritikát is szívesen fogadok jól zongorázóktól.
2021. febr. 8. 20:07
11/14 A kérdező kommentje:
10, köszönöm!!:)
9, ezt már megtanultam, de most hogy mondod megvan J.F.C Bach D dúr Solfeggio kottája, amit erről a darabról mintázott. Lehet elő is veszem :)
2021. febr. 9. 17:22
12/14 anonim válasza:
Mindent leírtak már előttem. Sok sikert az e-moll prelűdhöz! Ha már prelűd, akkor ajánlom az A-dúrt szintén Chopintől, én azt a kettőt egymás után tanultam, és nagyon szerettem mindkettőt. Hajrá a továbbiakhoz, feliratkoztam! :)
13/14 anonim válasza:
Szervusz! Ezt a darabot én is már egy éve játszom. A te játékod nagyon tetszik bár lehetne kicsit Chopin-esebb. Hogy ez alatt mit értek? Nos hát adj neki egy lágyságot és mellé egy tempót. Tudom tudom romantika és szabadság én is így játszom de rájöttem hogy lágyan kell játszani. Ebből árad a szerelem. De egyébként nagyon szépen játszod a darabot csak gratulálni tudok.
14/14 anonim válasza:
Ügyes vagy, sajnos én sokkal több év alatt sem jutottam ilyen szintre, mert nem voltam elég szorgalmas. Biztos sokat gyakoroltál és fektettél bele energiát, ez látszik. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!