Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nem szánalmas...

Szerintetek nem szánalmas Honfoglalón, hogy vk kiadja magát 9 évesnek és mindenkit sz@rrá ver?

Figyelt kérdés

Már többször előfordult. Nem zavar, hogy vesztek, ne értsétek félre, de akkor sem hiszem el, hogy valaki 9 évesen majdnem mindent tud. Lehet valaki művelt persze ilyen korban is, de most nem erről van szó.

Miért kell hazudozni, miért nem lehet azt mondani, hogy 20 vagy 30 éves az illető? Ez olyan szánalmas:S

2010. júl. 11. 15:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát én 14-15 évesen is szarrá vertem mindenkit. és azokat a kérdéseket logikával meg lehet válaszolni. Főleg ha lexikális tudás is van mellé. Mióta tudok olvasni, több ezer könyvet olvastam el, így elég nagy a lexikális tudásom.
2010. júl. 11. 22:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Hehe:D én tudtam 9 évesen is, hogy melyik katonasági/rendőrségi ranga a magasabbxD A titkom annyi, hogy 6 éves korom óta néztem kis várost, rex felügyelőt, don matteót meg ilyeneketxD És egy italról is 60% tippel be lehet mérni ilyenségét név vagy illat alapján. Számomra a hihetetlen inkább az, amikor például 2 másodperc alat rávágja, hogy az első szerzetesrendet 529-ben alapították:D
2010. júl. 12. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!