Csináltatok már igazán szánalmas dolgot az életetekben?
Annyira szanalmasat nem, de pl. volt nemreg egy nagyon ciki dolgom. Anyosomnak akartam viragcsokrot rendelni a neten es felmentem egy oldalra, amirol kaptam levelben 20% kedvezmenyt. Kerestem egy szep csokrot, de valahogy nem fogadta el a kedvezmenyt, ezert egy masik oldalon is nezelodtem, hogy van-e jobb es olcsobb. Egyszer csak felpattant egy oldal, hogy lehet kerdezni online ugyfelszolgalattol. Mar akkor nagyon benne voltam a keresgelesben es rakattintottam. Elkezdtem magyarazni, hogy melyik csokrot szeretnem es nem mukodik a kedvezmeny online. Kb. 1 oran keresztul magyarazkodtam es nem ertettem, hogy miert nem erti az ugyintezo, miert nem talalja es o sem ertette, hogy ilyenkor mi van. Valahogy elbeszeltunk egymas mellett. Es akkor jottem ra, hogy a masik oldalrol beszelgetek az ugyfelszolgalattal. Kb. 1 orat tartottam fel, mikor nem is toluk akartam rendelni. Nagyon szegyeltem magam emiatt. Gyorsan bocsanatot kertem parszor es kileptem. Utolag kiderult, hogy a kedvezmenyt azert nem tudtam igenybe venni, mert csak telefonos rendelesre volt ervenyes. Igaz, ez nem volt rairva a kuponra.
Mi a te torteneted? Annyira rettenetes csak nem lehet...
Igen. Miután elhagyott a párom még egyszer visszafogadtam, mindezek előtt azt mondtam neki, hogy "előtted mindig nyitva áll az ajtóm. Hívj nyugodtan bármiről is legyen szó."
Majd 1 évig tartó huzavona után (hívott ha kellettem, megalázott 1000szer) ismét visszafogadtam. Miután az új barátnője nemet mondott neki.
3 éve élünk nagy szeretetben és boldog párkapcsolatban, de így utólag is szégyellem magam miatta.
Volt egy fiú, akibe 3 évig szerelmes voltam reménytelenül, közben jó barátok voltunk, de ő csak barátként szeretett engem, na én miatta csináltam szánalmas dolgokat.
Egyszer beültünk egy kocsmába, amikor lekéstük a vonatot, és fizettem neki 1-2 felest, aztán mikor már becsípett, lesmárolt, azóta is szégyellem, hogy csak így lehetett...
Aztán egyszer lefeküdtünk egymással, majd másnap közölte, hogy nem volt jó, úgyhogy ne folytassuk, majd én elmentem hozzá, és felhívtam, hogy itt vagyok, jöjjön már le beszélgetni, ő meg közölte, hogy nem megy sehova :(
És még ezek után is hetekig reménykedtem....
Szerencsére már rég túl vagyok rajta, és sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb kapcsolatom van, mint vele bármikor is lehetett volna.
Veled mi történt?
10:38-as: Hogy tudsz olyan emberrel boldog lenni? Egy olyan emberrel, akirol mondtad hogy 1000szer megalazott?
Meg elovett es eltett amikor akart??!!!!!
1 évig szexuális kapcsolatom volt egy volt tanárommal, aki legalább háromszor idősebb volt nálam. Belezúgtam és ábrándoztam, mindent megtettem neki. Ennyit rólam.
Aztán talpra álltam, és 5 éve jó párkapcsolatom van, ne add fel, lesz ez jobb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!