Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csináltatok már igazán szánalm...

Csináltatok már igazán szánalmas dolgot az életetekben?

Figyelt kérdés
Amit tényleg borzalmasan megbántatok és soha nem csinálnátok megint? Én most pont egy ilyenen vagyok túl..szánalmas csicska vagyok.. Talán könnyítene, ha tudnám hogy mások is voltak ilyen helyzetben........ volt már ilyen veletek? Elmondjátok hogy mi volt az?
2011. júl. 25. 10:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nagyon kemény sztori! Bocsi,de valahogy belezavarodtam..fiú vagy, vagy lány?? Kiváncsi lennék mit "ajánlottál" fel annak a pasasnak:D De nyugi,ilyen sztorik tényleg mindenkivel előfordulnak:)
2011. júl. 30. 20:27
 22/23 anonim ***** válasza:

Lány.

Így utólag magam sem látok benne rációt, de valami olyasmit mondtam, hogy "nem, mert én dugnálak meg téged ha pasi lennék". Illetve magyaráztam, hogy lehet így is - mert olyan kis idétlen srác volt, máig nem tudom mi volt a terve, mikor velem kezdett.

De mindegy, mert végül nem ő feküdt hanem az a szegény vétlen hapsi... :-/

Mindenkivel? Ezek szerint még van rá esély, hogy sikerül asszimilálódnom.

2011. júl. 31. 01:59
 23/23 anonim ***** válasza:
Na nekem tegnap este sikerült teleportra innom magam a változatosság kedvéért...egyedül egy b@aszott nagy lila folt a térdemen emlékeztet a tegnap estére,még a pénztárcámat is elhagytam....vicc:D:D
2011. aug. 7. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!