Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetekben a legbátrabb kezdeményezés amit eddig csináltatok?
Figyelt kérdés
Volt e ilyen egyáltalán, amire még most is nevetve, emlékszel vissza (vagy szégyenkezve mert mondjuk részeg voltál:))?2009. dec. 24. 23:29
1/12 anonim válasza:
A csaj ölébe hánytam, amimkor meg akartam hívni egy italra.
2/12 anonim válasza:
:D Hát egy elég durva dolog volt, nem is tudom, mi ütött belém, aztán mondtam egy rendőrnőnek, hogy drog van nálam, és elkezdtem elillanni, de csak azért, hogy leteperjen, megmotozzon. Részeg voltam ,egyébként.
3/12 anonim válasza:
Ráköszöntem két ismeretlen csajra:D
4/12 anonim válasza:
egyszer majdnem koszontem egy szep lanynak
5/12 anonim válasza:
Amikor egy nekem tetsző hölgyeményt (akivel életem során beszéltem kb 10 percet, igaz, azt pár nappal ez előtt :P) elhívtam 2 barátnője mellől valami kamu indokkal, aztán kb 10 másodperccel később már mondtam h legalább most már nem zavarnak :D. (vagy vmi hasonlót, nem voltam józan sajnos :( )
19/F
6/12 anonim válasza:
Ráléptem egy zsernyák lábára :D
7/12 anonim válasza:
társaságban voltunk, akkor próbáltam ki először a füves cigit. egyszer csak megindultam a leszbikus barátnőm felé, miközben azt ordítottam: "tépd le a felsőőőm és dugj meeeg". ő meg megijedt és elkezdett futni, azt hitte, meg akarom ütni:D basszuus, az nagyon vicces volt. olyan voltam, mint egy jeti:D ááá
17/L
8/12 anonim válasza:
Ez jó :D A fű csodákra képes (L) :D
9/12 anonim válasza:
Egyszer egy hazibulin voltam,es nagyon bejott egy csaj.Leakartam szolitani dumalni,csak az volt a baj,hogy elotte tetemes mennyisegu alkoholt ittunk meg a lakotarsammal.Amikor felrehivtam a csajt,es az vigyorogva jott is (mert azthiszem bejoTTEM neki),nem tudom miert de felkptam a polojat,es nyultam az egyik cicije utan ,de ekkro mar egy nagy tenyernyom vilagitott vorosen az arcomon,es o elrohant. Na azota nem szolt hozzam egy qva szot sem a csajszi. :P Eleg gaz ha tulreszegen csajozni akarsz :D
10/12 anonim válasza:
Egyik lányismerősöm éjjel sírva ment hazafelé az utcán, én meg odamentem vigasztalni, aztán mondtam neki, mi lenne, ha már legalább feldobnánk az estét. Hát feldobtuk keményen :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!