Rontottatok már el valamit nagyon, helyrehozhatatlanul? Meddig volt lelkiismeretfurdalásotok, vagy bűntudatotok? Mit csináltatok?
Elbassztam egyszer a menetet amikor apámmal együtt barkálcsoltunk, gyerekkoromban.
Apám majdnem sírva fakadt, azóta is bánt a dolog.
Én összevesztem a családommal a párom miatt, mondjuk ez helyrehozható egy idő után, de azért sokat gondolok arra, mi lett volna, ha....most is van bűntudatom, holott nem nekem kell,hogy legyen.
De most boldog vagyok a párommal.
Te kérdező?
1. Vakon megbíztam egy emberbe, és elárultam neki a titkaimat. Majdnem börtön lett a vége. Emiatt nincs lelkiismeretfurdalásom, se bűntudatom, de egyszer még széttépem azt a k*csögöt.
2. A főiskola befejezése után hívtak, hogy menjek külföldre lakni (konkrétan egy portugál lánnyal csaltam a barátnőmet, aki szerette volna, ha hazamegyek vele, csak én nem mentem, mert elég felkészületlenül ért a kérdés). Pár hónapra rá szakítottam barátnőmmel... Na, annyira még sosem esett szét az életem, mint akkor. Viszont a hiba nem helyrehozhatatlan, és lehet megyek Portugáliába. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!