Csináltatok már igazán szánalmas dolgot az életetekben?
amikor épp nem volt párom akkor nekem a buli csak az ivászatról szólt, néha olyan részeg voltam hogy másnap mesélték el mekkora nagy hülyeségeket csináltam.
Volt mikor a város közepén fetrengtem az aszfalton és kiabáltam. Volt mikor a házunk előtt az árokban ébredtem. Orbitális nagy hülyeségeket beszéltem. Minden lányt megveretem akire haragudtam és a közelembe volt.
ma 10:55!
10:38 vagyok! Neki a stílusa ilyen, reménytelen szerelmesként pedig megalázásnak éltem meg. Ettől függetlenül igazad van. Nem tudom. Ráadásul ebből a szempontból mindig büszke embernek tartottam magam. Ha huszonéveim elején valaki levetíti, hogy néhány év múlva mit fogok tenni, kiröhögöm.
Szeretem a párom, de ebből a szempontból elfáradtam. Ő is tisztában van vele, hogy a kisujjamat nem vagyok hajlandó már mozdítani ezért a kapcsolatért.
10.50es vagyok
Hát jó kérdés,már én se tudom,hogy miért ittam annyit.Nem is éreztem először,hogy már mennyit megittam,aztán elvesztettem a kontrollt,meg a többiek is ittak,öntötték nekem a piát liter számra,és ahogy az egyik válaszoló is írta,már a pálinkát is víznek éreztem.Tudom,hogy nagyon szégyenletes dolog,de visszacsinálni nem tudom.
A lényeg,hogy tanultam az esetből,és azóta remélem már mindenki elfelejtette,aki látott.
11:00 vagyok. Ez a scrác miatt én is berúgtam egyszer nagyon csúnyán( azóta se fordult ez elő) Nagyon el voltam keseredve az egyik szakításunk után, hívtak a barátaim, hogy menjek bulizni. Semmi kedvem nem volt, de meggyőztek. Aztán az egyik haver jókedvre akart deríteni, vett nekem egy csomó koktélt. Elég sokat megittam belőle, nem is éreztem, hogy erős lenne, de elég hamar megütött, nem voltam hozzászokva a piához. Aztán filmszakadás. Csak mesélték, hogy mi történt én nem emlékszem semmire. A haver haza akart vinni, mert látta, hogy rosszul vagyok. Akart hívni egy taxit, de mondtam neki, hogy menjünk inkább gyalog, hogy józanodjak ki, mire hazaérek. Hát nem jött össze. Egy kb 5 perces útszakaszt másfél óra alatt tettünk meg, közben behánytam vagy 3szor. Aztán csak hívott egy taxit, én elkezdtem sírni a taxisnak, hogy engem ne haza, hanem a barátomhoz vigyen, persze a címet azt nem tudtam, csak hajtogattam, hogy hozzá vigyen. Mondta a taxisnak a haverom, hogy ne haragudjon, de nagyon kivagyok, azért rúgtam be. Aztán a taxis azt mondta nekem, hogy ne legyek elkeseredve, mert a szerelem olyan mint egy hordó szar:)) Ezen a bölcs mondáson mai napig nevetek.
Sajnos csinál az ember ilyen hülyeségeket, a lényeg, hogy tanuljon belőlük.
örülök hogy leírtátok, tényleg jobb most :)) Bár más problémám van, nem pasival kapcsolatos de ettől még borzasztó megalázó...próbálom nyugtatni magam hogy eddig is csináltam hülyeségeket, ezután is fogok, bár talán nem ekkorát :))
kívánom mindenkinek hogy álljatok talpra és folytassátok az életet tapasztalatokkal gazdagodva !! :)
Ó, hát hogyne. Egyszer kavartam egy sráccal, de hát tudtam, hogy ebből soha nem lesz semmi, nem is ígért nekem semmit. Csak sajnos nagyon belezúgtam. Aztán egyszer nagy bánatomban sikerült úgy berúgnom, hogy utána egy órán át ordítoztam vele, meg sírtam, hogy miért nem kellek neki. Na, ennél jobban nem alázhattam volna le magam.
Szerencsére már kiszerettem belőle :) Meg úriember volt, nem hozta fel többet a témát.
Én alapvetően rendkívül megfontolt és komoly személy vagyok, lehet rám számítani. Ráadásul előfordul, hogy eltelik 2 év is úgy, hogy nem iszom alkoholt. (Legutóbb még szilveszterkor sem ittam, sőt bementem dolgozni mert ahhoz volt kedvem.)
Továbbá utoljára kb. 10 évvel ezelőtt, iskolás koromban volt olyan időszakom, amikor a hülyeségeim miatt kínos helyzetekbe kerültem.
Mindezek ellenére nemrég kitettem magamért.
Elmentünk haverokkal egy házibuliba. Igazából nem járok ilyen helyekre, discoba sem. De olyan nyárias napok voltak meg minden, és a cégnél is csak a baj volt és gondoltam ennyit megengedhetek magamnak.
Egy lány ismerősömnél volt a buli, kőgazdagok, hatalmas ház medencével. Nagy százalékban azért mentem, mert építészetileg lenyűgözött a ház (hát nekem nem telik ilyen villára...).
Ezzel nem is volt gond, nyugodtan voltunk alig ittam pár koktélt meg ilyen könnyedebb italokat. Aztán felidegesített a lány, aki tetszett nekem és hetek óta ismerkedtünk (azt hittem kapcsolatot is akar már) de olyan rondán bánt velem és jelenetet rendezett, hogy nagyon dühös lettem rá. Ráadásul csomó időt elpazaroltam, sokszor a munkából is. Volt, hogy kivettem egy napot vagy kora hajnalban megmondtam a cégnél, hogy mit kell elintézni és csak este estem be megnézni hogy ment és napközben elmentem a lánnyal ide-oda. Gondoltam ez neki fontos és értékeli.....
Na szóval barátommal panaszkodtunk aztán arra jutottunk, hogy csesszék meg de legalább érezzük jól magunkat. Még ezzel sem lett volna baj, de ő közben mondta az ott lévő 5-6 ismerősünknek is, hogy mi történt így mindenki oda jött egy-egy jó szó és ital kíséretében.
Mint később kiderült, nem kellett volna.
Az hagyján, hogy az asztalon táncoltam pasikkal és csajokkal egyaránt (legalább nem vetkőztem le)!
De amikor ki akartunk menni a medencéhez a házból, valami pasas megjegyzést tett rám és folyamatosan inzultált. Inkább nem írnám le mit mondott és mit feleltem, mert még magam előtt is szégyellem mit ajánlottam fel neki. (Nem mintha komolyan gondoltam volna, csak valahogy kijött a számon.) Na de a hab a tortán: Beszólt még valami nagyon sértőt a tag, mire meg akartam ütni. De valamiért figyelmetlen voltam és egy másik pasasnak vertem be, aki akkor esett be oda közénk, azt sem tudta miről van szó!!!
Na akkor engem kivezettek és kb. 2-3 nap alvás után mikor kimerészkedtem a hűtőhöz akkor jött haverom a laptoppal, hogy megvan videón a dolog (ő mindig videózik vagy fotókat készít, ez egyik hobbijának mondható). Jó hangulatban elkezdte lejátszani, nem is emlékeztem rá, amikor megnéztem akkor ugrott be, hogy úristen tényleg...
Na szóval ez történt nemrég. Olyan másfél hétig szégyelltem is magam, de hát már mindegy. Másfelől nem a fehérházban műveltem ezt, hanem egy olyan helyen, ahol kb olyan emberek voltak, akiknek a 90%a minden nap ilyen bulikban vesz részt.
Mellesleg azon a jeleneten, amikor másik pasasnak húztam be még mindig sírva nevetünk.
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy felkerestem azóta a tagot és bocsánatot kértem. Azt mondta nem haragszik, úgyis kicsi a kezem (érdekes, én még nem vettem észre)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!