Miért vagyok ilyen szánalmas?!
Tudod, a messziről jött ember sem azt mond magáról, amit akar.(ehh ezt én találtam most ki de igaz)
Sajnos úgy néz ki teljesen elhitették veled ezt a dolgot, így a kisugárzásod sem az ideális most. Tehát lehet, hogy szóban próbálsz jó benyomást kelteni, de az önbizalom hiányod miatt okozza SZERINTEM, magát a további okot... Új ismerősöknél. Többire is hatással van, mert... azt most nincs kedvem firtatni. Mert a lényeg végülis, hogy jobban érezd magad. És magadon változtatni könnyebb már, mint a környezeteden. Nem is igazán magadon változtatni, csak a felfogásodon. Sőt, szerintem nem is valami kényszer agymosást, csak egyszerűen realistán gondolkodni.
Ha nem vagy kövér, akkor hiába mondják, hogy kövér vagy, nem kéne elhinned. Nem lehetetlen, hogy a többség van tévedésben.
Az elismerés persze jól esik másoktól, de gondold végig, miért is akarsz nekik bizonyítani? Nem kell törődeni velük. Magadtól is rájöhetsz ha valamiben jó vagy, és abban is ha valamiben rossz. Véleményednek persze hangot adhatsz, legalábbis megkérdezheted, hogy mégis mitől könnyebb. Aztán lehet, hogy abban tényleg igaza van, mert az hosszabb anyag volt talán, vagy magolósabb. Remélem érted mit akarok mondani neked, mert ezt csak te tudod magadban megoldani. Higgadtság, reális ön és környezet értékelés, azaz objektíven próbáld meg nézni a dolgokat, és ne állandóan mások saját véleményére adni, mégha 10négyszetméterre több hülye is jut a normálisnál.
hú de vicces vagy,szegény lány segítséget kért a hülyeségedre meg nem kíváncsi senki...
Hát csajszi,nekem elhiheted én is tudom milyen rossz ilyen helyzetbe lenni,sajnos.Nem tudom mit kéne csinálni,hogy ez az egész megváltozzon.A kérdésre én is keresem a választ:S
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!