Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen szánalmas?!

Izééékeh11 kérdése:

Miért vagyok ilyen szánalmas?!

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok,és mindeni azt mondja,hogy egy szánalmas vesztes vagyok,mindenki rondának csúfol,a saját szüleim olyanokat mondanak,hogy utálnak,meg hogy dagadt vagyok,alig van barátnőm,egyedül a barátnőim,meg a nővérem kedves velem,az iskolában a folyosóra,ahogy kimegyek,mindenki fujjog,akármit csinálok,mindenért megszólnak,én nem tudok mit csinálni,már próbáltam lefogyni is,de egyszerűen nem megy,akármennyit futok mindennap,akármilyen keveset/egészséges kaját eszek,nem bírok lefogyni,a hasam lapos,de mégis mindenki azt mondja hogy dagadt vagyok.mellesleg én mindig próbálok jó benyomást kelteni az emberekben,de egyszerüen megbélyegeznek a kinézetem miatt,nem képesek elfogadni,akármit csinálok,mindenkinek csak velem van a baja,mindenki csak a hülye,nyomorék,szerencsétlen,béna,ronda lányt látja bennem.Mit tegyek?!!!már élni sincs így kedvem,néha már annyira fáj,hogy vagdosom magam.miért van ez?!egyáltalán miért kellett megszületnem,hacsak egy szánalmas vesztes vagyok,aki semmire se jó,a tanárok is velem kivételeznek,ha én valamiből jól felelek,nem adják meg az 5-öst,mert ez annyira "könnyű" anyag volt,ha pedig egy szót is elhibázok,már bevágják a büdös 1-est,a tesi tanárról nem is beszélve,aki akkor is beíír hogy nincs felszerelésem,amikor ott van.mit tudnék tenni,hogy végre normális életem legyen???
2011. ápr. 29. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, a messziről jött ember sem azt mond magáról, amit akar.(ehh ezt én találtam most ki de igaz)

Sajnos úgy néz ki teljesen elhitették veled ezt a dolgot, így a kisugárzásod sem az ideális most. Tehát lehet, hogy szóban próbálsz jó benyomást kelteni, de az önbizalom hiányod miatt okozza SZERINTEM, magát a további okot... Új ismerősöknél. Többire is hatással van, mert... azt most nincs kedvem firtatni. Mert a lényeg végülis, hogy jobban érezd magad. És magadon változtatni könnyebb már, mint a környezeteden. Nem is igazán magadon változtatni, csak a felfogásodon. Sőt, szerintem nem is valami kényszer agymosást, csak egyszerűen realistán gondolkodni.

Ha nem vagy kövér, akkor hiába mondják, hogy kövér vagy, nem kéne elhinned. Nem lehetetlen, hogy a többség van tévedésben.

Az elismerés persze jól esik másoktól, de gondold végig, miért is akarsz nekik bizonyítani? Nem kell törődeni velük. Magadtól is rájöhetsz ha valamiben jó vagy, és abban is ha valamiben rossz. Véleményednek persze hangot adhatsz, legalábbis megkérdezheted, hogy mégis mitől könnyebb. Aztán lehet, hogy abban tényleg igaza van, mert az hosszabb anyag volt talán, vagy magolósabb. Remélem érted mit akarok mondani neked, mert ezt csak te tudod magadban megoldani. Higgadtság, reális ön és környezet értékelés, azaz objektíven próbáld meg nézni a dolgokat, és ne állandóan mások saját véleményére adni, mégha 10négyszetméterre több hülye is jut a normálisnál.

2011. ápr. 29. 21:37
 2/3 anonim válasza:

hú de vicces vagy,szegény lány segítséget kért a hülyeségedre meg nem kíváncsi senki...

Hát csajszi,nekem elhiheted én is tudom milyen rossz ilyen helyzetbe lenni,sajnos.Nem tudom mit kéne csinálni,hogy ez az egész megváltozzon.A kérdésre én is keresem a választ:S

18/L

2011. ápr. 29. 21:42
 3/3 anonim válasza:
mintha én írtam volna! csak én még dagadt és tehetségtelen is vagyok és rám az a szomorú,h igaz amit mondanak... de jó,h nem én vagyok az egyetlen ilyen halálra váró nyomorult az életben...
2020. máj. 24. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!