Szerintetek nem szánalmas Honfoglalón, hogy vk kiadja magát 9 évesnek és mindenkit sz@rrá ver?
Már többször előfordult. Nem zavar, hogy vesztek, ne értsétek félre, de akkor sem hiszem el, hogy valaki 9 évesen majdnem mindent tud. Lehet valaki művelt persze ilyen korban is, de most nem erről van szó.
Miért kell hazudozni, miért nem lehet azt mondani, hogy 20 vagy 30 éves az illető? Ez olyan szánalmas:S
2.-nak lehet némi igaza:D:D
Mondjuk elég fura,9 évesen mindent tudni?Szóval az ilyen kamuzik.Vannak még ilyen hülye emberek éns e értem miért nem lehetne mondani az igazat ahány éves :)
Miért?:D Szerintem tök jó amikor mindenki együtt van a közöc "cél" érdekében:)) Jó kis esti családi program:P
Amúgy engem nem érdekel ki hány éves de ők kérdezgetik általában..
Nekem sokszor mondják, hogy tuti nem vagyok 15 éves, mert nagyon sok kérdésre tudom a választ. Azért, mert nagyon sokat játszok. Tavaly nyár óta kb 1000 játékot játszottam és már elég jól játszok. Viszont állandóan azt mondják, hogy vagy csalok, vagy nem vagyok 15. Szóval ilyen is van. Viszont 9 évesen nem valószínű, hogy tud mindent, mert ahhoz nagyon kockának kell lenni, meg nagyon jó memória kell hozzá. És szerintem egy 9 évest nem negednek napi 12 órában játszani...
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!