Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A fiatalok miért csinálják...

A fiatalok miért csinálják ezt? Teljesen az msn rabjává váltak? [tovább lent. ]

Figyelt kérdés

Alig mozdulnak ki, tudok olyat, hogy egész nap a gépe előtt ül, sőt, olyanról is hallottam, hogy msnen összejönni egy csajjal/pasival, és akkor van barátnője, barátja.

De azt mégis hogy? Sosem beszélt vele élőbe, de járnak? Létezik ?:D

Élőbe meg nem megy már a csajozás, mert msn puruttyák lettek, és mindent ott intéznek.

Hogy lehetne ezt megszüntetni,vagy segíteni ha tudok ilyet ??

Egyáltalán hogy jutott el idáig a fiatal társadalom?

Lili (L-17)

2010. júl. 10. 12:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"Különben ismerek egy 17éves fiút, ő egy nap kb 16 órát ül a gép előtt. SOHA nem szeretnék olyan lenni!!!"

Miért nem? Az emberek különböznek. Honnan tudod, hogy ő nem boldog? Honnan tudod, hogy neki úgy nem teljes az élete?

Ha valaki focizni szeret, focizzon. Ha gépezni, gépezzen. Egy viszont biztos: 100%, hogy úgy nem lesz boldog, ha rá van kényszerítve valami. Ha kiküldik focizni mondjuk, amikor ő nem szereti azt csinálni.

Márpedig nem azért élünk, hogy focizzunk, vagy olvassunk, stb., hanem hogy boldogok legyünk.

2010. júl. 10. 13:17
 32/41 anonim ***** válasza:
én akkor vagyok boldog amikor kúrok mégsem kúrok éjjel-nappal.....
2010. júl. 10. 13:19
 33/41 anonim válasza:
100%
Hát igen, ha valakinek nincs más dolga vagy ha mást nem tud csinálni akkor marad az msn. Néha irigylem az ilyeneket. Én például csak 18 éves srác vagyok de azt se tudom mit csináljak mindjárt itt az aratás meló éjjel nappal stb. nekem ez a nyári szünet. Ha gép elé jutok akkor olyan fáradt vagyok hogy egyszerűen nincs kedvem msn-ezni meg semmi. De engem nem ez zavar hanem azok az emberek zavarnak akik éjjel-nappal az msn-en lógnak, de ez még a kisebbik baj, a nagyobb baj az hogy nincs értelmes szókincsük tehát ugyan úgy beszélnek személyesen mint msn-en és azt hiszik ez a normális és akkor csodálkoznak ha a másik fúrccsán néz rájuk. És ezek az emberek általában (akinek nem inge ne vegye magára) nem tudják értelmesen kifejezni magukat és engem ez dühít egy kicsit.
2010. júl. 10. 13:25
 34/41 anonim ***** válasza:
71%

nah most kedves kockáim, gondoljatok már bele hogy mégis milyen érzés lesz visszagondolni 70 évesen a fiatalkorotokra. Arra fogtok majd emlékezni, meg arról sztoriztok egymásnak a verandán hogy msneztettek?

arról meg ne is beszéljünk hogy több mentális betegséget is elősegíthet ez az életmód, illetve egyéb más problémák is lehetnek belőle.

2010. júl. 10. 13:44
 35/41 anonim ***** válasza:
89%

"Miért nem? Az emberek különböznek. Honnan tudod, hogy ő nem boldog? Honnan tudod, hogy neki úgy nem teljes az élete?

Ha valaki focizni szeret, focizzon. Ha gépezni, gépezzen. Egy viszont biztos: 100%, hogy úgy nem lesz boldog, ha rá van kényszerítve valami. Ha kiküldik focizni mondjuk, amikor ő nem szereti azt csinálni.

Márpedig nem azért élünk, hogy focizzunk, vagy olvassunk, stb., hanem hogy boldogok legyünk."

Lesz.arom, hogy boldog, vagy nem boldog. Egyszerűen gusztustalan. Gyakorlatilag nincsenek barátai, ha ki kell mozdulnia a gép elől, fel van háborodva.

2 éve rákos lett. Baromi sok szenvedés árán, de meggyógyult. És most mit csinál? Egész nap wowozik, msnezik, filmeket néz. Már van vagy 160 kiló. Az orvosa azt mondta neki, hogy, ha nem fogy le, akkor nem valószínű, hogy megéri a 30 éves kort. Erre ő beül az msn elé és panaszkodik, hogy milyen szar neki.

Elhiszem, hogy szar, de tudna rajta változtatni.

Javasoltam neki, hogy sportoljon. Erre ő azt felelte, hogy nincs rá ideje, mert fent kell lennie msn-en.

Teljesen elhanyagolja magát, mert neten át úgyse látszik.

2010. júl. 10. 14:19
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
ÉN IS SOKAT VAGYOK GÉP ELŐTT. Ezen a tanyán nem lehet mit csinálni. Miért fáj ha valaki sokat játszik? Mikor elváltam sokat ültem a gép előtt mert az állítólagos barátaim le se szartak. több jó érzést kaptam a játék társaktól mint az anyámtól. Sorry
2010. júl. 10. 15:04
 37/41 anonim ***** válasza:
de sok szánalmas marha kommentel a gyakorin...
2010. júl. 10. 16:18
 38/41 anonim ***** válasza:

Van egy olyan jelenség, hogy vannak olyanok akik neten / msnen jófejek, barátkozók, élőben viszont tök kukák. Na ezt károsnak és veszélyesnek tartom. Aki meg neten akarja élni az életét, előbb-utóbb rájön h ez nem a valóság és inkább élőben kellene barátkoznia.

Amúgy felgyorsult a világ, többet kommunikálnak az emberek egymással különféle eszközökkel, telefonon, számítógépen, emailen stb ennek lehetnek nem kívánt hatásai is.

az se baj,ha vki neten keresztül IS köt barátságot. Csak ne váljon a net az egyedüli kommunikációs csatornájává.

2010. júl. 11. 21:25
 39/41 anonim válasza:

Igen, utolsónak igaza van...nincs ebben semmi rossz, amíg élőben is ugyanúgy tud viselkedni, ismerkedni, beszélgetni, barátságokat kötni..stb.

18L valamelyik előző.

2010. júl. 17. 12:46
 40/41 anonim válasza:

én pl falun lakom .. a haverok nincsenek közel 20 km ..

WOW, nagy távolság...én 50 km-re lakom a sulitól, mindennap ingázom, de hát ugye, a 20 km...nagy távolság...

És vakációban meg hétvégén el szoktam menni a suli elé, ott találkozunk haverokkal...50km-t nyugodtan meg lehet tenni hétvégén is, nemhogy 20-at...nagy dolog...kényes kis nyafkák...

2010. júl. 29. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!