Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A fiatalok miért csinálják...

A fiatalok miért csinálják ezt? Teljesen az msn rabjává váltak? [tovább lent. ]

Figyelt kérdés

Alig mozdulnak ki, tudok olyat, hogy egész nap a gépe előtt ül, sőt, olyanról is hallottam, hogy msnen összejönni egy csajjal/pasival, és akkor van barátnője, barátja.

De azt mégis hogy? Sosem beszélt vele élőbe, de járnak? Létezik ?:D

Élőbe meg nem megy már a csajozás, mert msn puruttyák lettek, és mindent ott intéznek.

Hogy lehetne ezt megszüntetni,vagy segíteni ha tudok ilyet ??

Egyáltalán hogy jutott el idáig a fiatal társadalom?

Lili (L-17)

2010. júl. 10. 12:31
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
normális lányt mindenhol lehet keresni :) akkor keresgélj a 20 km-rel odébb lévő haverjaid városában :)
2010. júl. 10. 12:48
 22/41 anonim válasza:
elég szomorú, soha nem szoktam msnen ismerkedni mert személytelen , és semmi nem jön le a másikból... de a 12-17 év közöttiek ilyen igénytelenek
 23/41 A kérdező kommentje:

én viszont most megyek strandolni.

várom a válaszokat még, véleményeket, gondolatokat. szép napot

24/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így vagyok mint Te kedves kérdező, nem értem és csak ámulok bámulok amikor az osztálytársaim mesélik, hogy összejöttek egy csajjal/pasival msn.-en:))

Én is szoktam persze msn-en lenni, de mondjátok, hogy régimódi vagyok jobban szeretem a személyes varázst. Amikor láthatom az arcát, a pillantását, a mozdulatait. Vagy ha nem tudunk találkozni akkor inkább a telefont vagy a Skypot ahol hallom a hangját. Hang alapján is egy bizonyos idő után "ki lehet olvasni", hogy mire gondol és ott van a webcam is.

Dehát ez a mai fiatalság már csak ilyen:D Igazából nem is érdekel.:)) Ha pedig távkapcsolat akkor skype..:)

L/18

2010. júl. 10. 12:49
 25/41 anonim ***** válasza:
mehetek veled?
2010. júl. 10. 12:49
 26/41 anonim ***** válasza:
89%

Nálam konkrétan 4 olyan ember van akiket MINDIG fönn látok. Ők szószerint gép előtt élik le az életüket.

Nem is értem őket,hogy tudnak egész nyáron otthon gép előtt lenni. Ők nem mennek soha sehová, én ha suli van akkor általában vacsi utántól lefekvésig (7-től 11-ig) fönn vagyok msn-en,de nyáron megyek rokonokhoz,barátokhoz.

2010. júl. 10. 12:54
 27/41 anonim ***** válasza:

Még egy kis technikai fejlődés, és eljutunk oda, ami a Pusztító című filmben van. Aki látta, tudja miről írok. Virtuális szex, mert a valódi gusztustalan, és lombikokban fogannak a bébik, és születnek meg.

Ismerkedni természetesen lehet, de az nem kapcsolat, hogy a neten keresztül randiznak/járnak(?). Ez így hülyeség.

2010. júl. 10. 12:55
 28/41 anonim válasza:

Én is fennt szoktam lenni MSNen. Azt sem mondom, h nem túl sokat, mert van, h egy nap nagyon nem tudok mit csinálni, és akkor bevallom, h hosszú órákat is fent vagyok, és beszélgetek a barátaimmal...pl azokkal, akik nem közel laknak...de azt viszont elképzelni nem tudom, h én így legyek vkibe szerelmes, vagy így járjak valakivel..na az szánalmas, aki olyat csinál...szóval emelett én élem az életem, megyek a barátaimmal ide-oda, végzem a házimunkát..és inkább kimegyek itthon pancsolni a tesómmal kertbe, mert sokkal jobban szeretek a szabadban lenni...de persze aki pl panelbe lakik, azt megértem, ha többet gépezik, mert neki nincsen annyi lehetősége kimozdulni, mint aki kertes házba laki. Ez a véleményem.

19L

2010. júl. 10. 12:59
 29/41 anonim ***** válasza:
91%

Milyen kifogás az, hogy nem tudtok mit csinálni???

Az én programom az unatkozás elkerülésére:

- előveszem az íjam, kimegyek a kertbe és gyakorolok

- felpattanok a bicajra kerítek egy havert és elmegyünk biliárdozni

- elmegyek a parkba rajzolni

- előveszek egy könyvet és kimegyek olvasni a fűbe

- rágyújtok a vízipipámra

- elmegyek futni

- vagy focizni

- vagy lovagolni

- faragok valamit

- vagy csak napozok

Különben ismerek egy 17éves fiút, ő egy nap kb 16 órát ül a gép előtt. SOHA nem szeretnék olyan lenni!!!

2010. júl. 10. 13:12
 30/41 anonim válasza:

Kérdező: én is utálom az msn-t, 25 éves vagyok de oda tényleg csak akkor megyek fel ha nagyon nagyon unatkozok, az kb 1 honapban 1x van.. és fél oránál tovább nem tudok meglenni ott, inkább akkor játszok a gépen vagy más oldalakat nézegetek. Ismerek olyan fiut és lányt is aki egész nap ott van, mindig megkérdezi a másiktol hogy vagy, mit csinálsz ma stb.. aztán holnap kezdődik előlről, hogy ebben mit élveznek nem tudom! De sokan emiatt képesek összeveszni egy kapcsolatban is mert nem irt msn-en, nem megfelelő hangnemben válaszolt.. akkor már inkább felhivok vkit telefonon és ott beszélem meg amit akarok minthogy azt a programot használjam! Sajnos sokak msn nélkül nem élnének.. pedig annyi más szorakozás létezik, még ha csak az internetet nézzük akkor is!

F25

2010. júl. 10. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!