A fiatalok miért csinálják ezt? Teljesen az msn rabjává váltak? [tovább lent. ]
Alig mozdulnak ki, tudok olyat, hogy egész nap a gépe előtt ül, sőt, olyanról is hallottam, hogy msnen összejönni egy csajjal/pasival, és akkor van barátnője, barátja.
De azt mégis hogy? Sosem beszélt vele élőbe, de járnak? Létezik ?:D
Élőbe meg nem megy már a csajozás, mert msn puruttyák lettek, és mindent ott intéznek.
Hogy lehetne ezt megszüntetni,vagy segíteni ha tudok ilyet ??
Egyáltalán hogy jutott el idáig a fiatal társadalom?
Lili (L-17)
Nem kell kötözködni.. Nem vagyok bölcs, szoktam msnezni, 1héten 1x 2órát. és kész.
Ha nem akarsz segíteni akkor inkább ne írj.
köszi
ember.. ha beszélni akarok valakivel.. aki pl .. osztálytárs . és én ha pl koleszos lennék és kb 40 km re laknak az osztársak akkor buszozzak el.. ?? vagy azt írtad hogy csajozni..
beszélni egy lánnyal kihívni valahova egyszerűbb . meg szerintem normálisabb mint odamenni hozzá utcán és úgy..vagy máshol..
Ja mert szerinted normális, hogy begubózva élnek?
Sajnállak téged is akkor.
Hát nem tudom, sajnos én is ilyen vagyok:-/
Én szerintem ez azért van, mert pl ha unatkozom, akkor egyből megyek a gép elé,és ott foglalom le magam, mert az "egyszerűbbnek" tűnik, meg mivel itt az msn, ezért sokak inkább ellustulnak, és ott beszélgetnek a többiekkel minthogy élőben. Én se tudom, ez mitől lehet...:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!