Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A fiatalok miért csinálják...

A fiatalok miért csinálják ezt? Teljesen az msn rabjává váltak? [tovább lent. ]

Figyelt kérdés

Alig mozdulnak ki, tudok olyat, hogy egész nap a gépe előtt ül, sőt, olyanról is hallottam, hogy msnen összejönni egy csajjal/pasival, és akkor van barátnője, barátja.

De azt mégis hogy? Sosem beszélt vele élőbe, de járnak? Létezik ?:D

Élőbe meg nem megy már a csajozás, mert msn puruttyák lettek, és mindent ott intéznek.

Hogy lehetne ezt megszüntetni,vagy segíteni ha tudok ilyet ??

Egyáltalán hogy jutott el idáig a fiatal társadalom?

Lili (L-17)

2010. júl. 10. 12:31
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
19 évesen a szüleid beleszólnak az életedbe, hova menj szórakozni, kivel, mikor gyere haza ?
2010. júl. 10. 12:39
 12/41 anonim válasza:

Szia!

Hát igen..eléggé elszomorító tényező ez a mai ifjúságban, aminek én is tajga vagyok egyébként.:D

De amiről te is beszélsz, ez az msn fétis, és csak a számítógép, internet, csak bent üli egy szobában, gyorskaja, vagy csipsz és kóla, és indulhat a csajozás.

És akkor ott van barátnőjük, és járnak. Igaz sohasem találkoztak mégis járnak, és nagy a netszerelem.

Hobbijuk az msn, gép, játék, ahelyett, hogy sportolnának, sétálnának, bringáznának... nekem innen 12 km-re vannak tökjó barátaim, és átszoktam bringázni, inkább minthogy msn-en dumáljunk.

Az én álláspontom szerint nagy szerepe volt ennek a helyzetnek a kialakulásában a médiának, akik ezt az életmódot diktálják bele a gyerekekbe.

Én nem azt mondom hogy néha-néha ne msn-ezen és kockuljon egy kicsit.Én is most éppen fent vagyok msn-en, de mindjárt megyek elmosogatok az ebéd után,és megyek bringázni, a fentebb említett barátokhoz.

Szóval igen, valamit tényleg kéne tenni, de én úgylátom hogy itt csak a csoda segíthet, pedig a lényeg egyszerű, jobban is lehet, máshogy is lehet.

15/F

2010. júl. 10. 12:40
 13/41 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok... hozzáteszem én inkább kizavarnám a gyerekemet a friss levegőre, ahelyett, hogy megpróbálnám benntartani. De sok szülő ilyen rigolyás h*lye. Barátnőimmel ugyanez a helyzet egyébként, az ő szüleik is ilyenek.
 14/41 anonim ***** válasza:
0%

veled vitatkozni.. teszek fel egy pl neked .. !

van egy fiú tudja a lány msn-jét meg ismeri na most a fiú nem egy sex bálvány hanem átlagos.kb szóval nem tartja magát annyira vonzónak..

na a csajok 4-5 fős csoportba szoktak lenni.. még is hogy menjen oda úgy.. ? szerintem kb ez is lehet egy oka

15/41 A kérdező kommentje:

oké, legyen igazad

felveszi msnre, dumálgatnak kicsit, majd megbeszélnek egy találkozót barátnők nélkül.. oké..

nem is erről tettem fel a kérdést, mert én is internetezek , msnezek, de nem ott élek, és nem úgy

2010. júl. 10. 12:42
 16/41 anonim ***** válasza:

mondj valami értelmes dolgot amit lehet csinálni otthon ...

és beletartozik a "szórakozásba"

tévé,gép,alvás,.. pl egy panelba.. na na ?

2010. júl. 10. 12:45
 17/41 A kérdező kommentje:
miért lennél otthon ? barátok, haverok ?
2010. júl. 10. 12:45
 18/41 anonim ***** válasza:

A rohamosan növekvő technikának köszönhetően ez nem meglepő...annyi mindent el lehet intézni neten keresztül, hogy az emberek ellustulnak stb..

Én barátommal szoktam msnen beszélni év közben, hétköznap(mivel egyetem, nekem még középsuli) de most is szoktunk, nem olyan rossz az, megbeszélni h mikor találkozunk, közbe jött neki vmi ilyesmi..igaz h 2 kmre lakunk egymástól:)

A neten ismerkedés meg nem minden szempontból rossz szerintem, aki félénk annak nagyon jó, ha komoly úgyis találkozni fognak élőben.

2010. júl. 10. 12:46
 19/41 anonim ***** válasza:
igazad van abszolut ,mióta újrarakták a netemet,az msn kódomat elfelejtettem ,hála a jó Istennek!:) azóta sokkkal többet vagyok kint a házból,de szomorúan látom hogy alig vannak emberek az utcán tereken,akik velem egykorúak én22 vagyok,csak a net meg a pláza,meg a disco megy,tragikus,sajnos nagyon jól látod a helyzetet,hogy mi lesz?ennél csak rosszabb.....
2010. júl. 10. 12:46
 20/41 anonim ***** válasza:

én pl falun lakom .. a haverok nincsenek közel 20 km ..

egyébként minden nap. szoktam lemenni pályára 2-3 haverral napi 2 órára.. .d de itt csajozni.. nem lehet normális lányt találni

2010. júl. 10. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!