Mit csináljak vele, ha nem ért a szóból?
Figyelt kérdés
Két-és fél órája áll a szomszédom apósa a garázsom előtt. Pontosan úgy, ahogy a veje, vagyis a szomszédom szokott. Csak mögéjük tudtam állni, de ha a kocsi történetesen a garázsban lett volna, kijönni sem tudtam volna. Kínomban lefényképeztem. Legalább husszor kértem má rőket, hogy ne álljanak a garázsunk elé, hiába.2011. okt. 21. 21:27
2/7 anonim válasza:
kérd meg kedvesen, mondd el nekik, hogy ez neked mennyire kellemetlen, és mosolyogj hozzá, hogy ne kelts ellenszenvet bennük.
Esetleg "Elnézést kérek a zavarásért, véletlenül a bejáróm előtt hagyták a kocsit..." mondattal is kezdhetsz, biztosan észbe kapnak. Nekem mindig bejön, amikor eljátszom a jó fej kislányt (bár nekem munkámból kifolyólag ez nagyon jól megy).
3/7 anonim válasza:
Hívd ki a rendőröket, megbirsagolják.
4/7 A kérdező kommentje:
Első: hova álljak? Csak mögéje tudtam. Második: már vagy husz alkalommal szóltam nekik; könyörögjek? Egyébként ha kivül a járda mellett állna meg, kb. 20 lépést kellene megtennie a lakásukig.
2011. okt. 21. 21:43
5/7 A kérdező kommentje:
Ja igen! Nem vagyok /én legyek?/ egy alázatos patkány! Az én jogaimat sértik, nem először.
2011. okt. 21. 21:44
6/7 A kérdező kommentje:
Nyugdíjas rendőr az illető...
2011. okt. 21. 21:50
7/7 anonim válasza:
Hát a NEM NYUGDIJAS rendoroket kell kihivni!:)
(Ha mégsem jarnak el megfelelen kivetelezes miatt, akkor is van nekik is felettesuk...;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!