Milyen jó szivatásaitok vannak gólyatáborra?
egy ember a talicska, másik a talicskás. talicskázva elmennek 10 métert, talicska szívószálon keresztül tankol, utána vissza és váltó.
forma1: négykézláb, úgy, ha hátad mutat a föld felé mész egy kört a pálya körül, "tankolsz", majd további kör. esetleg 2 körönként váltás.
vizes lavórból almát ki kell szedni szájjal, majd ezt körbeadni (emberek félkörben). vagy egyék meg az almát közbe, vagy sértetlen maradjon...
gólyákat reggel felkelteni énekszóval (inkább hirtelen üvöltve:P)
stb.
Hát, most gusztustalant akarsz, vagy vicceset?
Fősulis: Egy srác lába közé szorította a tubusos majonézt, és azt kellett kiszopogatnom...az egész tubust..hihetetlen, de meg tudtam enni az egészet:D
Kevert italból találd ki, mi van benne
Húzóra igyál meg 2-3 nagyfröccsöt...én kettőt lehúztam símán...pedig nem iszok alkoholt, csak évente kábé 3x:D
10 perc ismeretség után, sorold fel, kik vannak a csapatban: ha elakadsz, iszol:D
Keresd meg a főtt tojást: törj szét 5 tojást egy ember fején...na ná, hogy nincs benne főtt tojás:D
Köss tamponokat a pólódra, és úgy vonulj végig az utcán
a kis csapat kocsmáról kocsmára jár, és ha át kell menni az uttesten, bele kell kortyolni az üvegbe:D
Körbe puszi: Mindenki mindenkinek köteles szájra puszit adni
add tovább: tojás (nem főtt) szájból szájba való átadása, kéz segítsége nélkül
ruhacsere: egy lány, cseréljen ruhát egy fiúval függöny mögött: melltartó, bugyi-gatya csere extra pont
...fú, de sok van még:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!