Gólyatáborra vannak jó tippjeitek?
Figyelt kérdés
Gólyatáborban hogy szoktatok ismerkedni? (most lezsek 9.es)
Csak úgy odamegyek minden leendő oszt.társamhoz és bemutatkozok?
vannak jó tippjeitek?
köszi előre is!!
2009. aug. 16. 23:06
1/6 anonim válasza:
Vannak csapatok és lesznek programok.Akarva -akaratlanul a másikra leszel utalva.Megfogod találni,hogy ki a szimpatikus és jó barát.Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
A vonaton (gondolom, azzal mentek) először azokkal kezdj beszélgetni, akikkel egy fülkébe kerültél. Így már legalább néhány ismerős arc lesz, akikkel utána is tudsz majd szót váltani. A programok, feladatok alatt meg előbb- utóbb úgyis beszédbe elegyedsz másokkal is (és akkor még nagyon keresni sem kell a témát, mert adja magát). Szóval ne aggódj, menni fog! :)
3/6 anonim válasza:
Lényeg hogy add magad, és ne erőlködj semmivel se, amikor először megláttam az új osztályom, akkor eléggé féltem, de egy idő után megszokjátok egymást és akarva akaratlanul is elkezdtek beszélgetni :D
4/6 anonim válasza:
ez majd kialakul magától...ne aggódj miatta, csak legyél mindenkivel közvetlen és ne játszd meg magad, mert a 4 év alatt úgyis rájönnek :)
amúgy egy apró megjegyzés: gólyák egyetemen, főiskolán vannak... a gimis elsősöket verebeknek hívják
5/6 anonim válasza:
nálunk a gimis elsősök is gólyák. de valahol kopasznak hívják őket XD (kopasz-avató stb)
iskolája válogatja
amúgy tényleg magától fog jönni. én anno gólyatáborba (tavaly XD) sok embert félreismertem,és évelején,meg a suliban jöttem rá igazán,hogy ki milyen.de ez mindenkinél így van,egykét kivétellel.
6/6 anonim válasza:
Ja meg mégvalami, ne vegyél semmilyen szivatást komolyan, én az egészen röhögtem, de volt olyan osztálytársam is aki haza akart menni mert komolyan vette xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!