Jött már meg valakinek gólyatáborra? Hogy élte meg így a gt-t?
Szia! Szerintem próbáld ki a tampont, én csak azt használok kb 13 éves korom óta!! Még ha szűz vagy, normál méretnél ne használj nagyobbat, de cseréld gyakran, akár óránként, érezni fogod, ha nehezen akar kijönni, akkor maradhat, még nem elég nedves! Sokkal kényelmesebb, higiénikusabb, nem lesz szaga, stb! Csak arra figyelj, hogy legyen hol cserélni, és mindig legyen lehetőség kezet mosnod, nehogy elkapj valamit. Illetve 3-4 óránál tovább ne hagyd bent, mindig tegyél fel újat.
Sok sikert!
31/L
szerintem is próbáld ki a tampont( de lehetőleg még itthon kísérletezz), semmit nem veszíthetsz vele. hány napos a gólyatáborod? az egész évfolyam megy, vagy csak a te osztályod? ismersz már valakit?
az egyik barátnőmnek volt meg tábor közben, de ő használt már tampont, úgyhogy mindent ugyanúgy tudott csinálni, fürödtünk a balatonban is meg ilyenek, csak sűrűbben jártunk wc-re.
1 embert ismerek.24-én megyek 27-én pedig jövök
1 órája próbáltam a tampont elsőre sikerült minden oké:D szal holnap veszünk tampont úgy kifogom bírni:D
ja és az egész 9. évfolyam lesz
és a koleszban alszunk és a fürdő úgy van hogy nincs függöny meg semmi.szal mindenki előtt.vagyis lányok lányok előtt fiúk fiúk előtt
Nekem így volt tavaly. Ilyen sátrazós tábor volt, szóval nem volt túl jó, és betétet használtam, de ki lehetett bírni. Az első pár napban jött meg, pont akkor, mikor először mentünk fürödni. De ez sem volt gáz, mert nálunk is egész évfolyam volt, és több lány is ácsorgott a térdig érő vízben hasonló okok miatt, úgyhogy így ismerkedtem meg pár emberrel az osztályomból. xD
Szóval nyugi, biztos lesz még olyan, akiknek meglesz, és a többiek is megértik, végül is nekik is meg szokott lenni, tehát nem gáz.
Egyébként nekem a tábor szuper volt, a végén már fürödtem is a Balatonban, szóval semmiről se maradtam le. :)
Sok szerencsét a táborhoz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!