Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ronda vagyok. Van kiút?

Ronda vagyok. Van kiút?

Figyelt kérdés

38 éves nő vagyok. Próbáltam sokáig tartani magamat, megtenni amit lehet: kozmetikus, ruhák, új frizurák. Az átlagnál kb. 3-4 szer többet költöttem ilyenre.

Jártam pszichológushoz. Jártam társaságba. Barátnőkkel. Aztán amikor nekem semmi pozitív élményem nem volt, abbahagytam. Magamba zárkóztam. Mégis így is kapom hátam mögött a "bottal sem piszkálnám" és "antinő" kifejezéseket. Nem vagyok kövér. Egyszerűen a fejem ronda.

Nincsenek fotóim ne kérjetek. Nem bírok már magamra nézni:((( Beszélgető társakat keresek, akik megértenek...Van valaki??

2010. jún. 20. 20:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
"Mondjuk a pasizás, férj nálam nem jött össze. Itt az elmélet hibás:(" - tévedsz! Itt valami más a bibi. Te a csúnyaságod ELLENÉRE se találtál férjet. Talán az a baj, hogy leállsz a külsőnél, nem keresed tovább, hogy mi a baj. Mert nem a külsőd. Feleségnek a csúnya jó, mert azt otthon hagyod reggel, s este ugyanúgy találod! Ezt férjek mondták nekem!
2010. jún. 21. 17:41
 32/41 anonim ***** válasza:

Későbbi kérdésedre a válasz: igen, én barátkoznék csúnya emberrel is, ez nálam nem szempont. Én nagyon szeretek beszélgetni, értékelem a szellemes-kellemes embereket. Ez sokkal fontosabb. Hogy tudunk-e órákon át mindenről megfeledkezve dumálni, vagy jókat nevetni.

De nekem sajnos nem sok jutott ebből, úgyhogy én is kezdem feladni. Nem vagyok 30, de lassan meggyőződésem, hogy barátok nélkül fogom leélni a további életemet. Már nem is bízom..

2010. jún. 21. 22:16
 33/41 A kérdező kommentje:

utolsóval kezdem:

Kedves utolsó, várom a leveledet.

Köszönöm válaszokat. Igen, valószínű a temperamentummal is gond van.

De az meg a sok bántás miatt lett olyan amilyen: vagyis semmilyen:(

Már teljesen elhúzódok az emberektől. Próbáltam magamat összeszedni, de a bántásra azonnal újra a legmélyebb szintre zuhanok. Tehát nem úgy van, hogy na ez csak egy vélemény, hanem már a mélybe, a teljes depresszióba.

(Tehát az adott szintről nemcsak egy szintet zuhanok vissza, hanem az összeset, a gödör aljára.) Aki ebben a helyzetben volt már talán tudja miről beszélek.

Nehéz innen újra kezdeni, hisz nem az van, hogy "próbálj ki valamit nincs mit veszítened, "hanem igenis van: egy egy pofon után már nagyon nehéz talpra állnom.

Siker élmény kellene, sok sok sikerélmény...

HOGYAN???

2010. jún. 22. 20:54
 34/41 anonim ***** válasza:

Ez a baj. Nem a szépség. A viselkedés.

Íratkozz be valami körbe vagy szakkörbe, én azt tanácsolom! Az sok örömet szerezhet, sikerélményt, barátokat, még szerelmet is. Ha meg nem, akkor legfeljebb megtanultál tűzzománcozni, vagy spanyolul. Bajod nem lehet tőle.

Ne gondolkozz, keress valamit, ami érdekel, még holnap!

Az ilyesmit csinálni kell nem beszélni róla.

Élj! Siránkozás helyett. ÉLJ!

2010. jún. 23. 16:00
 35/41 anonim ***** válasza:
Én is sokszor érzek úgy mint te,kérdező :'( nekem fogynom is kellene. Szerintem ne foglalkozz vele hogy mit mondanak rólad, éld az életed úgy ahogy neked jó! Sajnálom hogy nincs pénzed plasztikai műtétre, mert lehet hogy az sokat segítene :(
2010. jún. 23. 18:22
 36/41 anonim ***** válasza:

szia, én csak a plasztikai műtéthez fűznék hozzá annyit, hogy volt egy számomra nem valami esztétikus külsejű ismerősöm(nő) és neki eléggé maszkulin arca volt. Nos, elvégezték a műtétet és komolyan rá sem ismertem. Valakinek beválik, főleg ha olyan szembeötlő dologról van szó, mint pl 1 nagy orr, vagy tényleg erőteljes áll. Szép lett nagyon. Ő nem vitte túlzásba, nem botox-ol feleslegesen, nem csináltatott azóta többet, szval nem cseszte el magát rendesen. Ő sem volt gazdag, de spórolt az 1sőre, a 2ikat meg hitelből, ill. részletből fizette és durván megtérült neki. Szóval, ha tudsz részletre fizetni, vagy mind1, de meg tudnád oldani, akkor szerintem HOSSZAS UTÁNAJÁRÁS után:D talált dokihoz menj el és csináltasd meg amit kellene.

Amúgy meg el sem képzelnéd, h mennyi nő van Magyarországon akik eszközöltek némi beavatkozást és rá sem jössz. Idősek-fiatalok stb.

Én is így vagyok amúgy az arcommal, de én 1xűen nem hiszem el, mikor valami kedves megjegyzést tesznek rám. Viccnek tulajdonítom. Én tudom, hogy az agyammal van valami baj:D Ott legbelül.

Szóval, szerintem csináltasd meg.

2010. aug. 12. 10:01
 37/41 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, Köszi:)

Csak ne valami kókler legyen. Fizetnék én, ha biztos lennék az eredményben.

2010. szept. 12. 11:02
 38/41 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet?
2011. jún. 28. 16:40
 39/41 anonim válasza:
44%

A hiúság bűn. Önmagunk mások fölébe helyezni, és annak tulajdonságait lenézni, halálos bűn. A hiúság görbe tükörbe tekint, a belső romlás útja, a lélek üressége.

Elgondolkodtál már azon, miért kell megöregedni? Hogy a jó Isten, miért alakította ezt pont így ki? Megvan a válasz! Hogy tanuld meg elfogadni a hibákat és ne csak a tökéletes legyen a jó, mert akkor bizony hamis életet élsz. A könnyű út persze mindig jobb, de így nem tapasztalod meg, milyen ember is vagy valójában.

Ugyan mitől különbözik az az ember, akinek görbe az orra? Vagy épp nem egyenes a szája? Ez a világ legnagyobb butasága, nevetséges! Az emberi szegénység bizonyítványa. Aki leakad a külsőnél, nem veszi észre az egész lényed összképét, úgy ahogy van, minden hibájával együtt mégis csodálatos, mert Isten gyermeke vagy, és neki Te gyönyörű vagy.

Higgy a csodákban, ne add fel az életed, és ne légy mártír! Senki nem fog kiállítani egy szobrot a nevedben, csak te lennél miatta szomorú, hogy ezt vagy azt nem próbáltad meg!

Ints be a korlátoknak és légy SZABAD! Add Önmagad!

Ha belül ragyogsz, az látszani fog. Próbálj meg mindent, amit csak tudsz, neked jár! Isten adta. Teljes értékű vagy.

"Aki felmagasztalja magát, magalázza magát, aki megalázza magát, felmagasztaltatik." Végkifejlet: A Sátán lehet gyönyörű. :)

Üdv.

Réka ;)

2011. szept. 15. 05:28
 40/41 anonim válasza:
100%

Megint Réka vagyok. Remélem ezzel tudtam segíteni!

Én ebben hiszek, én sem vagyok tökéletes, rövidebb

a nyakam 5 centivel, így születtem, normál kinézetű

23 éves lány vagyok, van egy kezdődő kapcsolatom.

És akkor mi van, ha van egy rendellenességem, attól

még élhetek.. ;).. attól még engem is szerethetnek!

165 cm magas vagyok, 65 kg. Kreol börű, zöld szemű,

vöröses-barna természetes loknis hajú. Kedves vagyok és vidám természetű, vicces, finom, szolid, de nagyon önérzetes, tehát ami értékem van, azt nem hagyom ledegradálni!

HAGYD a többieket, csak annak a véleményre adj, aki szeret téged IGAZÁN! S igenis mindenkinek megvan a párja,

van olyan férfi, aki a NŐT látja benned, nem haltak még ki, ne félj! Nekem mindenek előtt az intelligencia, a törődés és a romantika számít, a kedvesség a nyugodt, megbízható természet, jó apa, hűséges társ.. nyugi, van ám olyan férfi, akire vágysz! Csak rossz helyen keresed, a jó Isten útjai kifürkészhetetlen... :)).. meg fogsz lepődni, amikor betoppan hozzád!

Sok a hitetlen, pesszimista, földhöz ragadt ostoba ember, de ne állj be sorba, légy egy gyöngyszem, aki mindenkinél különb! ;) Mutasd meg, ki vagy TE valójában, vedd le az álarcod!

Minden jót! RÉKA : )

2011. szept. 15. 05:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!