Ronda vagyok. Van kiút?
38 éves nő vagyok. Próbáltam sokáig tartani magamat, megtenni amit lehet: kozmetikus, ruhák, új frizurák. Az átlagnál kb. 3-4 szer többet költöttem ilyenre.
Jártam pszichológushoz. Jártam társaságba. Barátnőkkel. Aztán amikor nekem semmi pozitív élményem nem volt, abbahagytam. Magamba zárkóztam. Mégis így is kapom hátam mögött a "bottal sem piszkálnám" és "antinő" kifejezéseket. Nem vagyok kövér. Egyszerűen a fejem ronda.
Nincsenek fotóim ne kérjetek. Nem bírok már magamra nézni:((( Beszélgető társakat keresek, akik megértenek...Van valaki??
Mekkora bu.nkó vagy első válaszoló.
Én (is) szép vagyok,de mégsem vagyok boldog.
És igazuk van,a szépség belülről fakad:-)
Ronda vagy és kész!
Nem kell mindenkinek szépnek lennie.
A megjegyzéseket engedd el a füled mellett. Mindenki kap ilyet. Aki szép, arra a "szőke" "csak a száját ne nyitná ki" "demeg..nám" "beképzelt" jelzőket mondják, hidd el, aki kapja, annak ez sem kellemesebb.
Mire kell a szépség? A szépség úgyis múlandó, 30 fölött meg tudod, egy nőnek minden nap ajándék:)
Nemsokára mind egyforma "klimaxos vén pi.csák " leszünk, akkor már csak ezt mondják, mindegy, szép-e vagy rút. Pedig az élet fele még hátra van.
Mire kell? Pasiznál?
A legrondább nőket veszik feleségül legelőször, ez tény.
Ha magányos vagy, vagy nem találsz társat, annak nem a szépséged/rútságod az oka. Talán épp azt únják, hogy a csúfságon rágódsz? S akinek lába sincs?
Van nekem egy barátnőm, nagyon jó csaj. De olyan, mint a csúnyababák. [link]
és még egy tenyérnyi vörös málna-anyajegy is csúfítja. Mégis: a férjét úgy szerette el egy doktornőtől, öt gyereke van, és szeretője épp csak azért nincs, mert nagy nehezen hű maradt. Jópofa, és nagyon segítőkész, művelt, odaadó csaj.
A szerelmem meg helyettem egy jó testű, de csúnya arcú és állati kancsal csajt választott. Még mondta is a munkahelyen: letakarja a fejét vödörrel..(elsőre)
Végül aztán elvette feleségül, ő, akit annyi csaj nem tudott megfogni.
A csúnyaság nem számít. Mindenkinek megvan a maga keresztje, és hidd el, mindenkinek nagyon nehéz a sajátja.
Nem hiszed, pedig ez így van. Amint elengeded a csúnyaság miatti bánkódást, abban a pillanatban szerető emberek között fogod találni magadat.Nme kell utánuk menned:ott annak már körülötted, csak elzárod őket magadtól az önsajnálattal. Őket értsd meg, őket sajnáld, ne magadat!
Nem vagyok, nem voltam önmagammal elégedetlen:(
Azzal vagyok elégedetlen, hogy ilyen kudarcok, megalázások érnek:((
Én megtettem mindent.
Kérlek értsétek meg!
"A válasz megírásának időpontja: ma 20:17"
ilyen fiatalon milyen szép választ írt+!! nem érdekel a feje, máris szeretem.
nem rád vártak. ennyi. A szép se talál, amíg görcsösen keres. Azzal riasztod el, hogy érzi mennyire akarod, és ekkora felelősséget nem mer senki magára venni. Légy laza. Ne keresd, majd ő megtalál.A férfi keres! Te elfogadod, ha tetszik. Ne te akarj megfelelni! Addig nem találsz. A kétdiplomás gyönyörű ismink sem talált. Amint feladta, elvitték.Annyira keresett, mindenki megrémült.
Írj egy listát, milyen férfit akarsz.Nem tudja a Jóisten, milyet küldjön. Legalább 30 sort írj, külső-belső, apróság és lényeges dolog is legyen!
( pl. jöjjön szaunázni, hoszszú haja legyen, humán diploma, kocsi, barna szem, szandál, magas, de lehet sovány, szeresse a Tankcsapdát, ne hordjon bajuszt, horgásszon, legyen megértő, komoly, vallásos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!