Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ronda vagyok. Van kiút?

Ronda vagyok. Van kiút?

Figyelt kérdés

38 éves nő vagyok. Próbáltam sokáig tartani magamat, megtenni amit lehet: kozmetikus, ruhák, új frizurák. Az átlagnál kb. 3-4 szer többet költöttem ilyenre.

Jártam pszichológushoz. Jártam társaságba. Barátnőkkel. Aztán amikor nekem semmi pozitív élményem nem volt, abbahagytam. Magamba zárkóztam. Mégis így is kapom hátam mögött a "bottal sem piszkálnám" és "antinő" kifejezéseket. Nem vagyok kövér. Egyszerűen a fejem ronda.

Nincsenek fotóim ne kérjetek. Nem bírok már magamra nézni:((( Beszélgető társakat keresek, akik megértenek...Van valaki??

2010. jún. 20. 20:06
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Amíg önmagaddal elégedetlen vagy, addig mások sem fognak téged szeretni. És a férfiak bunkók. Nincs meg bennük az a törődniakarás, mint a nőkben. Próbáld meg előbb önmagad megszeretni, majd találni egy embert, aki teljes mértékben, feltétel nélkül szeret :)
2010. jún. 20. 20:32
 12/41 anonim ***** válasza:

Mekkora bu.nkó vagy első válaszoló.

Én (is) szép vagyok,de mégsem vagyok boldog.

És igazuk van,a szépség belülről fakad:-)

2010. jún. 20. 20:32
 13/41 A kérdező kommentje:
Nem mondják, nem tudom:(
2010. jún. 20. 20:33
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Ronda vagy és kész!

Nem kell mindenkinek szépnek lennie.

A megjegyzéseket engedd el a füled mellett. Mindenki kap ilyet. Aki szép, arra a "szőke" "csak a száját ne nyitná ki" "demeg..nám" "beképzelt" jelzőket mondják, hidd el, aki kapja, annak ez sem kellemesebb.

Mire kell a szépség? A szépség úgyis múlandó, 30 fölött meg tudod, egy nőnek minden nap ajándék:)

Nemsokára mind egyforma "klimaxos vén pi.csák " leszünk, akkor már csak ezt mondják, mindegy, szép-e vagy rút. Pedig az élet fele még hátra van.

Mire kell? Pasiznál?

A legrondább nőket veszik feleségül legelőször, ez tény.

Ha magányos vagy, vagy nem találsz társat, annak nem a szépséged/rútságod az oka. Talán épp azt únják, hogy a csúfságon rágódsz? S akinek lába sincs?

Van nekem egy barátnőm, nagyon jó csaj. De olyan, mint a csúnyababák. [link]

és még egy tenyérnyi vörös málna-anyajegy is csúfítja. Mégis: a férjét úgy szerette el egy doktornőtől, öt gyereke van, és szeretője épp csak azért nincs, mert nagy nehezen hű maradt. Jópofa, és nagyon segítőkész, művelt, odaadó csaj.

A szerelmem meg helyettem egy jó testű, de csúnya arcú és állati kancsal csajt választott. Még mondta is a munkahelyen: letakarja a fejét vödörrel..(elsőre)

Végül aztán elvette feleségül, ő, akit annyi csaj nem tudott megfogni.

A csúnyaság nem számít. Mindenkinek megvan a maga keresztje, és hidd el, mindenkinek nagyon nehéz a sajátja.

Nem hiszed, pedig ez így van. Amint elengeded a csúnyaság miatti bánkódást, abban a pillanatban szerető emberek között fogod találni magadat.Nme kell utánuk menned:ott annak már körülötted, csak elzárod őket magadtól az önsajnálattal. Őket értsd meg, őket sajnáld, ne magadat!

2010. jún. 20. 20:34
 15/41 A kérdező kommentje:

Nem vagyok, nem voltam önmagammal elégedetlen:(

Azzal vagyok elégedetlen, hogy ilyen kudarcok, megalázások érnek:((

Én megtettem mindent.

Kérlek értsétek meg!

2010. jún. 20. 20:35
 16/41 anonim ***** válasza:

"A válasz megírásának időpontja: ma 20:17"

ilyen fiatalon milyen szép választ írt+!! nem érdekel a feje, máris szeretem.

2010. jún. 20. 20:36
 17/41 A kérdező kommentje:
20 34-es köszönöm
2010. jún. 20. 20:37
 18/41 anonim válasza:
100%
ha gondolod én beszélgetnék veled!söt ha nem laksz mesze tölem akkor meg is ismerkedhetnénk,ha neked is jo!ha gondolod irok neked a privin!
2010. jún. 20. 20:42
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

nem rád vártak. ennyi. A szép se talál, amíg görcsösen keres. Azzal riasztod el, hogy érzi mennyire akarod, és ekkora felelősséget nem mer senki magára venni. Légy laza. Ne keresd, majd ő megtalál.A férfi keres! Te elfogadod, ha tetszik. Ne te akarj megfelelni! Addig nem találsz. A kétdiplomás gyönyörű ismink sem talált. Amint feladta, elvitték.Annyira keresett, mindenki megrémült.

Írj egy listát, milyen férfit akarsz.Nem tudja a Jóisten, milyet küldjön. Legalább 30 sort írj, külső-belső, apróság és lényeges dolog is legyen!

( pl. jöjjön szaunázni, hoszszú haja legyen, humán diploma, kocsi, barna szem, szandál, magas, de lehet sovány, szeresse a Tankcsapdát, ne hordjon bajuszt, horgásszon, legyen megértő, komoly, vallásos)

2010. jún. 20. 20:42
 20/41 anonim ***** válasza:
Írd meg, fél éven belül jön. Legyen nőtlen, azt vedd bele!
2010. jún. 20. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!