Miért Ronda a Patrícia név?
most a Ronda név a ronda, vagy a Patrícia?
élj vele együtt 35 évig és megtudod...és szólj, ha tudsz valami olyan becenevet tán, ami nem a gyógyszertárra vagy a pattanásra emlékeztet
a ..tr.. miatt nagyon kemény, durva a hangzása, és ráadásul latinos csengésű, amiből kb. egy apáca felvett nevére asszociálok.
azok a nevek, amikben c betű van, valahogy olyan szigorú, rideg hangzásúak, vagy épp röhejesek, nem kellemes kimondani őket.
semmi lágyság, nőiesség nincs ebben a névben.
Szerintem nem csunya nev, mas nyelveken (pl. angolul) kifejezetten szep, csak magyar embernek a becezo alakjai furcsak. Pl. a Patti meg a Patri. Egyik ferfias, a masikrol meg mindenkinek a pattanas jut eszebe.
Nekem olyan formaban tetszik, hogy Patricia. Ha mar becezik, akkor nem jo es ezert nem adnam gyerekem. Egyik kedvenc nevem, de normalis Patriciaval meg sosem talalkoztam, igy mindig csak negativ embereket tudok hozza kotni. Egyebkent elengans nevnek tartom olyan formaban, hogy Patricia. Csak sajnos sokan nem fogjak vegig mondani ezt a nevet.
Nekem nagyon nem tetszik.
Ha asszociálok mindig valami újgazdag sznob elkényeztetett hülyelány jut róla eszembe....de persze ez nem mérvadó, mert ha megismerek valakit akit így hívnak és bírom, akkor elhiheted hogy a legkevésbé fog érdekelni a neve.
Engem így hívnak, de még senki nem mondta, hogy ne lenne szép, inkább mindenkinek tetszik, mert különleges, nem túl gyakori név. Olyan előkelő hangzása van, a jelentése is ezt támasztja alá:) Nagyon szeretem:)
Akinek általában nem tetszik, annak 2 oka van (tapasztalataim alapján): hogy a pisztáciára emlékezteti őket, vagy hogy nem lehet rendesen becézni.
VanilliaHime
Engem is Patríciának hívnak, és szerintem az egyik legszebb név, és nem értem, hogy az embereknek miért nem tetszik?!
Amugy Magyarországon nem sok olyan lány van akit Patríciának hívnak.
Ja és ezt olvastam itt a gyakori kérdésekben, hogy sok embernek nem is tetszik a név. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!