Ronda vagyok. Van kiút?
38 éves nő vagyok. Próbáltam sokáig tartani magamat, megtenni amit lehet: kozmetikus, ruhák, új frizurák. Az átlagnál kb. 3-4 szer többet költöttem ilyenre.
Jártam pszichológushoz. Jártam társaságba. Barátnőkkel. Aztán amikor nekem semmi pozitív élményem nem volt, abbahagytam. Magamba zárkóztam. Mégis így is kapom hátam mögött a "bottal sem piszkálnám" és "antinő" kifejezéseket. Nem vagyok kövér. Egyszerűen a fejem ronda.
Nincsenek fotóim ne kérjetek. Nem bírok már magamra nézni:((( Beszélgető társakat keresek, akik megértenek...Van valaki??
Köszi:) 20 42es , várom az üzeneted.
Oké, este összeirom, addig is ki tudok szakadni a gondolatból:(
Sajnállak, főleg mert nagyon bánt téged ez a dolog és próbálnál is változtatni rajta.
Olyan partnert kellene szerezned, akit hobbi útján találtál. Ott talán más lesz a prioritás. Akár egyházi közösségig is elmennék a helyedben.
Ha ez bármennyire megnyugtat: én pedig nagyon szép vagyok, ezért nincs egy barátnőm sem, irigyelnek és utálnak az emberek és kibeszélnek a hátam mögött, ha rossz történik velem látom az átsuhanó elégedettséget a nők arcán.
És Te barátkoznál csúnya nőkkel? Barátnőnek? Gondolom lány/ nő vagy...
Sajnálom ha túl depisnek tűntem, néha betetőzik minden...amúgy az életben csak békében tűröm a megaláztatásokat. Tudnám részletezni, de nem teszem:(
Én se vagyok szép, kövér vagyok, testem nagy százalékát pikkelysömör lepi el, mégis van egy 4 éves kapcsolatom. Hajrá, ne add fel!
20/L
Nekem az egyik "legjobb" barátom(fiú) mondta, hogy csúnya vagyok. Teljsen magamba zárkóztam, depis lettem, nem tudtam az emberek szemébe nézni...
Aztán rájöttem, hogy változtatni kell(bár a te esetedben mint írtad, nem a te hozzá állásoddal van baj) és rámosolyogtam a világra. Nem vagyok csúnya és sok fiúnak tetszem, az a barátom pedig egy kisebbségi komplexusos bunkó volt, én pedig hülye, hogy hittem neki.
Nem lehet, hogy te is hasonló jó emberekbe botlottál bele? Rossz emberek között keresgéltél? Nem hiszen, hogy csak a szépségen múlik a pár keresés...
Ebben nincs semmi különös. Nálam is vannak olyan fiúk akiket mindenki helyesnek talál, engem viszont kiráz a hideg tőlük.
Attól, hogy nem ilyen nőt képzlet el magának az még nem jelenti azt, hogy csúnya lennél! Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!