Ronda vagyok. Van kiút?
38 éves nő vagyok. Próbáltam sokáig tartani magamat, megtenni amit lehet: kozmetikus, ruhák, új frizurák. Az átlagnál kb. 3-4 szer többet költöttem ilyenre.
Jártam pszichológushoz. Jártam társaságba. Barátnőkkel. Aztán amikor nekem semmi pozitív élményem nem volt, abbahagytam. Magamba zárkóztam. Mégis így is kapom hátam mögött a "bottal sem piszkálnám" és "antinő" kifejezéseket. Nem vagyok kövér. Egyszerűen a fejem ronda.
Nincsenek fotóim ne kérjetek. Nem bírok már magamra nézni:((( Beszélgető társakat keresek, akik megértenek...Van valaki??
Ronda vagy... ez van, törődj bele. Soha se lehetsz olyan szép mint én !! : DDDD
Szívás, ezt bizony megszívtad!
"A szépség belülről fakad" ebben a mondatban biztos van valami, ha annyian mondják. Figyelj, a szépség csak egy külsőség, egy mulandó dolog, amit rengeteg ember el akar érni, de mire megszerzi, kicsúszik a keze közül. Ne akarj modellekre hasonlítani. Próbáld meg elfogadni önmagad. Így születtél, és el kell fogadnod, hogy ezen változtatni nem lehet. Próbálj meg vele együtt élni, minden nap a tükör előtt próbáld meg észrevenni a szép vonásokat. Láthatólag neked kisebbségi komplexusod van, szóval ez már pszichológiai esetnek is tekinthető. Én ugyan fiatal vagyok, de az emberekhez értek, és tudom, hogy nem jó, amilyen úton jársz. Ez nem vezet jó útra.Próbáld ki a meditációt, és valószínűleg a belső egyensúlyod helyre fog állni. ÉS ha belül rendben leszel, akkor kívül is minden rendben lesz. Ahogy kint, úgy bent, ahogy fent, úgy lent...
Remélem sikerült segítenem, és jegyezd meg, amiket írtam! Sok sikert!
14/F
Plasztikai műtét?
Manapság ezek már elég magas szinten vannak.
Tudom az elsőn kívül ott volt a segítő a szándék. Az a baj,hogy NEM ÉN tartom magamat rondának, hanem mondják. Beszélgetek valakivel stb. aztán fülembe jut a fenti minősítés.....oké, ők bunkók. Voltak akik udvariasan és kedvesen ráztak le...társkeresésről beszélek. Nincs senkim:(
Már évek óta:(
Plasztikai műtét: talán valóban..néztem is árakat. Orrplasztika 400 ezertől. Más nem is tudom mi segíthetne:( A bőrömön se segített semmi: se hámlasztás, se mezoterápia, se IPL. Ezek mindegyike 100 ezres tétel volt.
Nem a külső volt nekem fontos...de a külsőm miatt ütköztem mindig falakba:(((
Utolsó-Ahhoz képest,h ilyen kis "fiatalka" vagy nagyon szépen megfogalmaztad a lényeget:)
Szóval a lényeg tényleg az,hogy lásd meg magadban a szépet.
Ha folyton azt mondogatod,h csúnya vagy,stb... akkor tényleg annak fognak látni.
Mindenkinek más jön be... nem tetszhetünk mindenkinek...
Nem attól lesz valaki szép,h agyon maszkírozza magát k.urva sok sminkkel, közbe meg annyi esze van mint egy marék lepkének.
Persze amiatt is magadba zárkóztál,h nem kaptál pozitív visszajelzéseket. Sajnos nem vagy ezzel egyedül, és még fogsz is kapni, ahogy Mindenki más. De ezen túl kell lépni..ne hagyd,h a rosszindulatú emberek még mélyebbre taszítsanak!
Ezek az emberek nem érnek annyit,h adj a véleményükre.
De pontosan mi nem tetszik másoknak rajtad?
Vagy min változtatnál?
Mekkora bu.nkó vagy első válaszoló.
Én (is) szép vagyok,de mégsem vagyok boldog.
És igazuk van,a szépség belülről fakad:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!