Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan vegye rá egy étterem a...

Hogyan vegye rá egy étterem a fiatalokat, hogy inkább az éttermet válasszák, és ne a mc donaldsot?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Árengedmények
2010. jún. 17. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Főzzenek finomat, ne legyenek túl drágák.

Én nem járok McDonald’s-ba, inkább a rendes éttermeket választom. Nekem az is fontos, hogy a kiszolgáló is legyen közvetlen é jó kedélyű. Nem olyan mosolygok mert munkaköri kötelesség, mint a mekibe :)

2010. jún. 17. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Én azóta nem járok "rendes" étterembe mióta szalmonellát kaptam.
2010. jún. 17. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem igazán szeretek étterembe járni, mert rideg, merev az egész. Ha a személyzet jófej, máris szívesebben megyek legközelebb is.

Az árak sok étteremben nem is olyan húzósak, ezt már észrevettem. Mekiben is sokszor 1000 fölött vannak ezek a hülyeségek.

Az is jó pont, ha olyan a hely, hogy egy kávéra vagy üdítőre is be lehet menni és nem néznek hülyének érte.

Ne legyen túl flancos, inkább barátságos, fiatalokkal kifestetni például tök jó ötlet! Kényelmes legyen, ne kelljen egy antik faragott széken úgy ülni, mintha könyv lenne a fejünkön :)

Egyszerű, finom kaják legyenek, ne hatalmas adagokban, amire úgy érzi a kis egyetemista (pl én), hogy kár volt kidobni a pénzét, mert a fele a kukában végzi, ez engem nagyon szokott idegesíteni.

Ennyi jut eszembe most igy hirtelen.

2010. jún. 17. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:

egy olyan hely kellene, ahol hagyományos és nagyobb fakszni nélküli ételeket is kínálnak.persze meglenne a rendes,éttermi színvonalú és árkategóriájú étlap, de lenne mondjuk napi menü 700-900 ft-ért, 3 fogással.én ismerek ilyen helyeket, főleg a kálvin tér környékén, ahol sok az egyetemista, és szerintem jó gondolat.az egyik helyen ebédidőben pl. egy svédasztalra van kitéve a leves és a 2 féle főétel,meg desszert is szokott lenni, 1000ft-ért annyit eszel amennyit akarsz és ételutalványt is elfogadnak.

szerintem ha nagyobb reklámot csinálnának az ilyen helyeknek, a diákok a könyvtárból nem a mekibe mennének, hanem oda, mert gyorsan meg lehet kajálni,és elég jól főznek.

20/L

2010. jún. 18. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!