Miért nem fogadják el a felnőttek a mai fiatalokat?
A "Hát ezek a mai fialatok!" és a "Bezzeg a mi időnkben" mindig is létező mondatok voltak... már évszázadokkal ezelőtt is, és ugyanígy fognak létezni a jövőben is.
Ha te leszel majd felnőtt, neked is meglesz majd a véleményed a "mai fiatalok"ról. :)
A különbség a két korosztály gondolkodásából fakad. Az egyik már tapasztalt, a másik mg nem. Az egyik még mer, a másik már nem. Ez teljesen természetes. Mint ahogy az is, hogy a fiatalok is felnőnek majd és átveszik ezt a szerepet. :D
Egyetértek a 00.22-vel
Ez mindig így volt. A nevelés része a kritika is. Túlzásba lehet vinni persze, és szükséges lenne a bátorítás, biztatás is.
ma 08:55
Na majd megnézem, ha ezt a saját gyerekednek mondod el...
ma 08:55
Jah és akkor dobd ki a számitógépedet, mert másképp te leszel idióta O_o
Én nem vagyok idős, 21-et töltöttem nemrég, de amit látok, nem csoda, hogy kiveri a biztosítékot a felnőtteknél.
Előre leszögezem: tisztelet a kivételnek! Csak az a baj, hogy én még egy kivételt sem láttam jó ideje...
Én is voltam tini, de nem ilyen, ami most folyik a fiatalok körül, szex, drog, pia (töményen, mintha más nem létezne), ahogy a suliban viselkednek (OKJ-s képzésen vagyok) az elszomorító. Tiszteletlenek, pofátlanok, beképzeltek (csak nincs mire) és nekik a legnagyobb a szájuk, ha meghúzzák őket, akkor már könyörögnek meg ígérgetnek...
Igen, mi is lázadoztunk, de azért nem ennyire durván.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!