Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem fogadják el a...

Miért nem fogadják el a felnőttek a mai fiatalokat?

Figyelt kérdés
Mindig csak kritizálják őket, max csak akkor dicsérik őket, ha régimódian viselkednek... De ők is lázadoztak, csak máshogyan, de ezt miért nem képesek felfogni?
2010. szept. 10. 23:57
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a mostanii felnőttek is lázadoztak kamaszkorban
2010. szept. 10. 23:59
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

A "Hát ezek a mai fialatok!" és a "Bezzeg a mi időnkben" mindig is létező mondatok voltak... már évszázadokkal ezelőtt is, és ugyanígy fognak létezni a jövőben is.

Ha te leszel majd felnőtt, neked is meglesz majd a véleményed a "mai fiatalok"ról. :)

A különbség a két korosztály gondolkodásából fakad. Az egyik már tapasztalt, a másik mg nem. Az egyik még mer, a másik már nem. Ez teljesen természetes. Mint ahogy az is, hogy a fiatalok is felnőnek majd és átveszik ezt a szerepet. :D

2010. szept. 11. 00:22
 3/17 A kérdező kommentje:
Aham:))
2010. szept. 11. 08:20
 4/17 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
97%

Egyetértek a 00.22-vel

Ez mindig így volt. A nevelés része a kritika is. Túlzásba lehet vinni persze, és szükséges lenne a bátorítás, biztatás is.

2010. szept. 11. 08:27
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Azért, mert a mai fiatalok nagy része média által agymosott tervek nélküli link idióta.
2010. szept. 11. 08:55
 6/17 A kérdező kommentje:

ma 08:55

Na majd megnézem, ha ezt a saját gyerekednek mondod el...

2010. szept. 11. 09:17
 7/17 A kérdező kommentje:

ma 08:55

Jah és akkor dobd ki a számitógépedet, mert másképp te leszel idióta O_o

2010. szept. 11. 09:18
 8/17 anonim ***** válasza:
71%
Továbbá képesek logikusan levezetni magukban, hogy mit lenne ésszerű válaszolni az amúgy magas igazságfaktorral bíró kommentre.
2010. szept. 11. 09:29
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Na ezt megkaptad kérdező :)
2010. szept. 11. 10:04
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Én nem vagyok idős, 21-et töltöttem nemrég, de amit látok, nem csoda, hogy kiveri a biztosítékot a felnőtteknél.

Előre leszögezem: tisztelet a kivételnek! Csak az a baj, hogy én még egy kivételt sem láttam jó ideje...

Én is voltam tini, de nem ilyen, ami most folyik a fiatalok körül, szex, drog, pia (töményen, mintha más nem létezne), ahogy a suliban viselkednek (OKJ-s képzésen vagyok) az elszomorító. Tiszteletlenek, pofátlanok, beképzeltek (csak nincs mire) és nekik a legnagyobb a szájuk, ha meghúzzák őket, akkor már könyörögnek meg ígérgetnek...

Igen, mi is lázadoztunk, de azért nem ennyire durván.

21/L

2010. szept. 11. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!