Miért utálják, vagy legalábbis "nem szívlelik" a gyerekeket, tiniket a felnőttek?
Értek én az olyan esetre amikor :
Az egyik haverommal álltunk egy bolt előtt, nézegettük a kirakatot, és beszélgettünk. Erre kijön a boltos, megkérdezi mit csinálunk itt. Mi mondjuk nhogy nézelődönk, erre ő :" na tünjetek el innen nagyon gyorsan"
Ilyen arrogáns jogtalan bunkó válaszra ha a gyerek visszaválaszol akkor meg a gyerek a neveletlen, meg a pofátlan.
Attól hogy valaki pl ott áll egy helyen ami épp bántja vkinek a szemét azt meg lehet mondani normálisan is, de hallottam olyan esetekről amikor vmelyik elszállt agyú ember rendőrséggel fenyegetőzött.
De miért?
Az én véleményem szerint simán vissza lehetne szólni, én is (ahogy a többiek is)ember vagyok, miért kéne eltűrnöm hogy sokszor a semmiért úgy beszéljenek velem mint a kutyával? Én most az olyan arrogáns emberekre gondolok mint a boltos, meg az egyéb alkalmazott/ember, a szüleim soha sem beszélnek velem így !! Arról meg nem is beszélve hogy ha valaki ilyen arrogáns bunkó és még gyereke is van. Most nem pont arra a boltos esetre gondolok hanem MJINDEN ILYENRE !!!
Ti mit gondoltok? Volt már ilyen tapasztalatotok/élményetek? Mit tettetek?
Azért mert sok a lopás tinik által ,és minden tinit tolvajnak nézenek sajnos.
28N
elsővel értek egyet. Nagyon érdekesen viselkednek a tinik, főleg ha többen vannak. én is hallottam ilyen eseteket, de általában olyankor ilyenek a felnőttek, ha csapatban vannak a tinik. olyanról még nem hallottam, hogy egyedül megy a gyerkőc, és csak úgy beleköt a felnőtt. TEhát, ha többen vagytok, és hangoskodtok olyankor szólnak be.
ennek a boltosnak lehet, hogy volt már valami negatív tapasztalata, pl. betörték a kirakatot vagy valami, ezért kivetíti a haragját minden tinire.
azért mert nagyon kevesen tisztelik a nálluk fiatalabbakat, vicces hogy fordítva meg elvárnák, csak azért mert ők idősek, közben sokkal kevesebba tisztelnivaló bennük...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!