Miért nem fogadják el a felnőttek a mai fiatalokat?
"Azért, mert a mai fiatalok nagy része média által agymosott tervek nélküli link idióta."
Komolyan is lehetne venni ezt a kommentet, hogyha a mai felnőttek nem az agymosó kommunista propaganda idejében nőttek volna fel... így viszont elég vicces, amit írsz.
Én sem vagyok idős, szintén 21 éves, de egyetértek... én is voltam lázadó, vagyok is, de az amit a mai fiatalok művelnek az kiviszi a rőzsémet nekem is. Az, hogy azt látom, hogy a lányoknak ciki, ha 12 évesen nem szexi fehérneműket hordanak, ha 14 évesen még szüzek, a fiúk többsége inkább lánynak kinéző kis transzi korcs, ahogy beszélnek a gyerekek már óvodában (óvoda mellett van a házunk, pont tegnap hallottam, ahogy két 5 éves káromkodik....), hogy az a menő a tiniknél, ha diszkózol, iszol, drogozol, nem tanulsz, suttyón viselkedsz, cigizel....szánalmas.
Amikor én voltam ennyi idős, pofán is vágtak volna, ha káromkodom az óvodában. A lányok kicsúfolták azt, aki tangát hordott 12 évesen, nem k9övetendő példának tartották, és ISZONYATOSAN ciki volt nem szűznek lenni 14-15 évesen! Az egész iskolában pletykáltak arról, aki nem volt az, kinevették, lek.rvázták. Igaz, a diszkó akkoriban is menő volt, de 34 osztálytársam közül egy sem narkózott, hát azt hiszem, most kicsit másak az arányok. Ja és én speciel metált hallgatok, de nem közösítettek ki miatta, és a diszkós lányok sem olyanok voltak, hogy csak a szex, pasik, pénz járt az eszükben, tanultak is, és értelmesen is lehetett velük beszélni. Aki tiszteletlen volt a tanárokkal az nagyon megjárta. Cigizni is divat volt, kb. heten csinálták is az osztályból, persze aztán rájöttek, hogy semmire nem jó.
Persze mi is követtünk el csínytevéseket, idegesítettünk tanárokat, de ez amit látok, számomra hihetetlen.
Hát... Én is sokat káromkodok, de kicsik előtt nem. De az azért meglepett, ahogy a 6 éves öcsém beszélt. Biztos édes kedves anyukámtól hallotta vagy a nagymamámtól... A 3 éves hugom pedig hollandul káromkodik, ezt édes kedves apucika tanította meg neki...
Én is eltanultam, de a jelentésüket is tudom, ezért azt tényleg vészhelyzetben használom:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!