Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a Pestiek...

Miért van az hogy a Pestiek lenézik a Vidékieket? Meg a másik mindig mindent Pest kap. Vidékek meg rohadjanak meg ott ahol vannak? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 15. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
22%
Fúj de utálom a pestieket...jesszusom. Az egyik barátnőm Pestre költözött dehát ő is olyan hülye lett. Folyton csak kényeskedik, meg h ott sokkal jobb mint itt, Pest sokkal jobb mint bármelyik más település, Pesthez képest minden olyan mint egy tanya. Hát nekem ebből elegem van...aki Budapesten él nagyon el van szállva magától. Utálom a pestieket! Mindenkit csak lenéznek mintha ők mindenkinél jobbak lennének -.-". Én inkább laknék tanyán mint Pesten.
2010. jún. 15. 17:58
 12/66 anonim ***** válasza:
41%

Höh,akinél paraszt elosztónak hívják a buszpályaudvart,merre lakik?Véletlenül nem Zalaegerszeg? :D

Csak mert itt őshonos ez a kifejezés,ugyanúgy mint a buszmeg (a buszmegálló helyett).

2010. jún. 15. 17:59
 13/66 anonim ***** válasza:
72%
17:58-as vagyok: annyit még hozzátennék,hogy hülyeség,hogy a pestiek termelik meg! Amit nem exporttal hoznak be, azt mind a vidékiek, füldművesek termelik meg, nem BP-n a betontömbbe termesztik a kukoricát...
2010. jún. 15. 18:00
 14/66 anonim válasza:
70%
"paraszt elosztó" Győrben van.
2010. jún. 15. 18:01
 15/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell számba venni. A te emberi értéked nem romlik attól, mert valaki nem néz jó szemmel rád.
2010. jún. 15. 18:02
 16/66 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség, szerinted Pest hol termeszt Pl kukoricát..stb? És mikor vezették be nálatok a szemét adót?hm?
2010. jún. 15. 18:02
 17/66 anonim válasza:
100%
18:00-ásnak igaza van. Erre van a mondás, ha a "paraszt nem termeli meg a városinak nincs mit enni".
2010. jún. 15. 18:03
 18/66 A kérdező kommentje:
Másik pl hány vidéki használhtaja ametrot villamost? még itt kell könyörögni 1 sz*ros buszért hogy ne várjunk már 1,5 órát.
2010. jún. 15. 18:05
 19/66 anonim ***** válasza:
74%
Hát én voltam párszor fönt Pesten, de biztos nem laknék ott.....annyi csövest, lecsúszott alkoholistát, meg szemetet az utcán errefelé nem látni, sztem a vidéki városok sokkal kultúráltabbak.Persze nem akarom azokat leszólni, akik BP-en élnek, meg a várost, mert vannak nagyon szép részei, pontjai, de nyomor van ott is bőven, és sokkal látványosabban, mint vidéken....
2010. jún. 15. 18:07
 20/66 anonim ***** válasza:
100%

Mert az összes hülye törvényhozó politikus pesti.. azért kapnak mindent, de a hülye négyes metrót sem képesek felépíteni,csak cseszik rá a pénzt.

A "parasztelosztó hely" Miskolcon is megy, a Búza tér, azért paraszt elosztó, mert onnan mennek a falusiak haza, nem azért, mert Mc vidék.

A pestiekkel csak annyi a bajom, hogy nagyon beszűkültek, többségük nem is járt még a városhatáron kívül, nem voltak még a nagyobb megyeszékhelyeken sem.

Viszont! Tapasztalatom szerint akik ezt a vidék dolgot hangoztatják, ők ált. vmilyen kis faluból kerültek fel a nagyvárosba.

2010. jún. 15. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!